2777
2789
عنوان

بنظرتون میش یه ماه روزه گرفت؟

94 بازدید | 13 پست

یه ماه میخام روزه بگیرم هم ثواب داره هم وزنم بیاد پایین تو استپم

بنظرتون ضرر داره؟

اخه خودم میگم چند سال پیش ماه رمضون تابستون بود دیگ چجوری پس میگرفتیم الانم میتونم ولی خانوادم میگن ضرر داره😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیری بیرون توی آفتاب.عیب نداره بگیر..قبول باشه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
هوا شاید اذیتت کنه فقط درست رژیم بگیر و روزه بگیر و ورزش کن وگرنه بدنت افت شدید میکنه مکمل ویتا ...

بیرون نمیرم مدام خونم

مولتی ویتامین و اهن و زینک میخورم توورژیم ادامه میدم😘

گوگل کن، البته سخته فقط باید اب بخوری، ببین میتونی مریض نشی یه وقت

واس خارج شدن از استپه یا لاغری؟

من وزنمو اوردم رو ۶۹ از ۸۵

بعد ی هفته شل گرفتم رفته رو ۷۲ هرکاری میکنم پایین نمیاد دو هفتس استپم🤔

نه مدام خونم فقط بیشتر زمانی ک ورزش میکنم اب میخورم اونم میزارم شب ورزش میگنم ک تشنه نشم

..سعی کن..همه ویتامین ها  کلسیم و آهن توی غذای افطارت باشه که یه وقت خدای نکرده مشکل پیش نیاد....استراحت هم کن چن روز  بینش به نظر من...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤