2777
2789

امروز ۳۱ روزه من همیشه ۲۵ روزی پریود میشم تست هم گرفتم منفی بود نمیخوامم باردار شم.۴ سال پیش کیست تخمدان داشتم دارو خوردم رفع شد احتمال داره دوباره همون باشه؟ خیلی میترسم.این مدت بخاطر کرونا هم خیلی استرس داشتم.میترسم برم دکتر کرونا بگیرم.تروخدا بگید چی بخورم پریود شم دارم دق میکنم

دوتا آمپول پرژسترون بگیر بزن 

منم پری نشدم اونو زدم پنج روز بعد پری اومد هزینشم چهار تومنه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

زعفرون. تخم شوید دم کن جدا گانه و بخور

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما بودم ماه قبل  ، تخم شوید و زیره ی سبز و رازیانه دم کن بخور پریود میشی البته باید روزی دو سه تا لیوان بخوری 

از این داروهای گرم هم ک عطاری ها دارن بگیر درست کن بخور 

منم مثل شما بودم ماه قبل  ، تخم شوید و زیره ی سبز و رازیانه دم کن بخور پریود میشی البته باید رو ...

ممنونم عزیزم برم بگیرم خداکنه جواب بده خیلی میترسم کیست باشه

خب خطرناک نیس؟داروخونه همینجوری میده؟

خب من قبلش سونو بودم کیست و...نداشتم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
منم قبلا پریودم منظم بود ولی الان هر ۳۰ روز یا حتی بعضی وقتا ی ماه ده روز فاصله پریودام هست دکتر هم ...

یعنی اگه نشدم هم دکتر نرم؟شوهرم میگه نرو خطرناکه ولی خب درد هم دارم کمی