2777
2789

سلام خواهریا من تازه اومدم خواهش میکنم راهنماییم کنین.. من هیچی ازسیاست نمیدونم خیلیم سادم..مامانمم بدترازخودم تابتونه چیزیم یادم بده.. خواهریا ازخودم تعریف نمیکنما ولی خیلی مهربونم وخیلی ب همه احترام میزارم مخصوصاخانواده همسری.. همیشه سعی کردم کمک حالشون باشم.. من قراره برم عمل واسه اندومتریوزم ک اونم باعثش خودشوهرم و خانوادشن ک خیلی دیرمنوبردن دکتر.. هرچی گفتم گفتن جیزیت نیس الانم ک رفتم کارازکارگذشته😔... 

خانواده شوهرتن چیکاره ان 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا باید خانوداده شوهرت ببرنت دکتر؟حق داری انتظار از شوهرت داشته باشی ولی اون نیومد خودت میرفتی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خانواده شوهرتن چیکاره ان 

کاره ای نیستن ولی وقتی ب شوهرم میگفتم ببرم دکتر میگفتن ن نیازی نیس نبرش همین الانشم میگن واسه چی میری عمل قرص ضدباردازی بخورحل میشه😒تازه پدرشوهرمم دخالت میکنه دکتربودم. زنگ زده بود واسهههه چیرفتی😒😔

کاره ای نیستن ولی وقتی ب شوهرم میگفتم ببرم دکتر میگفتن ن نیازی نیس نبرش همین الانشم میگن واسه چی میر ...

عکس رو بذار ببینیم چی گفته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
کاره ای نیستن ولی وقتی ب شوهرم میگفتم ببرم دکتر میگفتن ن نیازی نیس نبرش همین الانشم میگن واسه چی میر ...

خب چرا جلوی خانواده شوهرت میگفتی ببرنت دکتر😐

خلوت ندارین مگه خونه ندارین 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
باکدوم پدل و درامد😔

حالا ناراحت نباش عزیزم. برو عمل کن ان شاء الله سالم و سلامت میشی.