2777
2789
عنوان

سومین ماه بعد از خیانت و یه تجربه خیلی تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 52 پست

عزیزم با خوندن تاپیکت خیلی ناراحت شدم اما مساله مهم اینه ک ما خانمها باید کمالگرایی رو از ذهنمون بریزیم بیرون فک نکن چون صد نبودی همسرت رفته سراغ خیانت یا اینکه اونم تو رو مقایسه میکنه اصلا اینطور نیست روی اعتماد ب نفست کار کن حق داری ناراحت باشی هر کسی تو شرایط شما بود همینطور میشد اما همه ما میدونیم همه انسانها کامل نیستن قطعا حسن های شما بیشتره عزیزم

کتاب شجاع باش دختر رو لطفا تهیه کن و حتما بخون خیلی کمکت میکنه

هنوز مشاوره میریم

خب خدا رو شکر.این موضوع رو حتما مطرح کن.شاید اصلا توصیه کنه اونقد راجع بهش صحبت کن تا از اهمیت بیفته

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوامل زمینه ساز خیانت هیچوقت هیچوقت هیچوقت از مسئولیت خائن کم نمیکنه

در ضمن تو زندگی  طبق گفته خود همسرم از لحاظ عاطفی و جنسی تامین بوده

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
قسمت دردناکش حس بدیه که آدم به خودش پیدا میکنه

دقیقا، هیچوقت بعد اون قضیه نتونستم خودمو دوس داشته باشم، چند میلیون پول مشاور دادم هزار تا کوفت و زهر مار و دارو مصرف کردم شوهرم هم هزار بار ابرازپشیمونی کرد ولی هر روز میگم کاش زمان به عقببر میگشت و انتخابش نمی‌کردم ، باور من من که امکان نداشت بدون بوسیدنش بخوابم الان شاید پیش نیاد ماهییه بار هم دلم بخواد ببوسمش،همه رو هم ریختم تو دل لامصب خودم

البته خیانت همسر من جنسی نبود ، در حد زنگ و صحبت و ابراز علاقه و عکس بود ولی بنظر من خیانت ، خیانته ، هیچ فرقی نداره، یعنی س.ک.س هم داشت یا نداشت یه اندازه واسه من سخت بود

دقیقا، هیچوقت بعد اون قضیه نتونستم خودمو دوس داشته باشم، چند میلیون پول مشاور دادم هزار تا کوفت و زه ...

بمیرم برا دلت

همینه یکی دیگه اشتباه میکنه اونوقتتاوانشو یکی دیگه میده

البته خیانت همسر من جنسی نبود ، در حد زنگ و صحبت و ابراز علاقه و عکس بود ولی بنظر من خیانت ، خیانته ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=144874023

کاش دوباره برین مشاوره پس

بخاطر کرونا تعطیل کردن لامصب حتی دیشب انقد حالم بد بود زنگ زدم یه مشاوره تلی بگیرم که دیدم خود دکتر مریضه، ولی چه فایده ، تغییر باید از درون آدم اتفاق بیفته، با زور دیگران که نمیشه

بخاطر کرونا تعطیل کردن لامصب حتی دیشب انقد حالم بد بود زنگ زدم یه مشاوره تلی بگیرم که دیدم خود دکتر ...

آدم بعضی وقتا واقعا نمیدونه باید چیکار کنه

ماهم هیکل ورزشکاری دوس داریم که شوهرمون نداره. بریم خیانت کنیم؟؟؟؟  دیگه خودتو انقد له نک ...

میدونم دقیقا همینه

اما من خودم اعتماد به نفسمو از دست دادم