2777
2789
عنوان

سومین ماه بعد از خیانت و یه تجربه خیلی تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 5066 بازدید | 52 پست
من الان با دوتا فیلم و عکس دیدن شوهرم داغون شدم و همش دعواست تو خونه.اگه از این غلطا بکنه که دیگه تو ...

منم یه زمانی مثل تو فکر میکردم الهی هرگز پیش نیاد برات

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان با دوتا فیلم و عکس دیدن شوهرم داغون شدم و همش دعواست تو خونه.اگه از این غلطا بکنه که دیگه تو ...

سلام دوست عزیز ناراحتی شمارا حس و کاملا درک میکنم، ولی لازم است بدانید که این موضوع به شما و شرایطتان مرتبط نیست.
رفتن مردان به سمت فیلم های مستهجن، همیشه به معنی دلزده شدن از همسر نیست؛ بلکه غلب بودن جنبه ی جنسی بر مردان سبب چنین موضوعی میشود؛ یعنی علی رغم اینکه با همسر خود مشکلی ندارید ولی ایشان برای تنوع از اینجور صحنه ها لذت میبرد. اینکه همسرتان فیلم تماشا میکند هیچ ارتباطی به ظاهر، زیبایی، اندام و جذابیت جنسی شما ندارد.
نگاه مردن فیلم ها بیشتر به حس کنجکاوی اقایان در مورد مسائل جنسی برمیگردد.
ازانجا که در کشور ما در این حوزه، اموزش کافی وجود ندارد اقایان از سر کنجکاوی این فیلم ها را میبینند و تصور میکنند با دیدن این فیلم ها علم و اطلاعی که در این زمینه نیاز دارند را کسب میکنند، درحالی که تصور اشتباهی است.
علاوه بر این میتواند دیدن این فیلم ها برایشان لذتی فراهم کند، بنابراین عده ای هم برای از سر لذت طلبی این فیلم هارا مشاهده میکنند.
اگر زندگی خوبی دارید، به هم عشق میورزید، ارتباط خوبی دارید و رابط جنسیتان مشکل نداشته باشد پس بهتر است زیاد سخت نگیرید و به رویش نیاورید، اما اگر احساس میکنید پورنو گرافی معضلی در زندگی شما شده است بهتر است مشکل را برطرف کرده و از س.ک.س تراپیست مشاوره بگیرید.

انسان یا نون باورشو میخوره یا چوب باورشو؛ پس خیلی مهمه که الان داری به چی فکر میکنی
سلام معمولا در این افراد یکی از این مشکلات رخ میدهد 👈🏻 عدم ارضای جنسی، یعنی ممکن است بعضی افراد ا ...

من مشاوره میرم

به قول مشاور هیچکدوم ازین عوامل توجیح این عمل نیست

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته