2777
2789
عنوان

کرونا

202 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی بودع ک کرونای شدید گرفتع باشع تو خونع درمان شدع باشع زیر نظر پزشک بابای من الان نفسش هی میگیرع این نفس تنگی چجورع موقتع تاکی هس تروخدا هرکی میدونع راهنمایی کنع 

عزیزم منم نفسم تنگ بود الان بهترم همیشه زیرسرشو بلندبزارید خیلی موثره شربت اوپیوکاف و دیفن هیدرامین خیلی موثره روزی سه بار اب نمک قرقره کنه و بخور جوش شیرینم خیلی خوب بودنفسموبازکرد مایعاتم فراوون بدین بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم نفسم تنگ بود الان بهترم همیشه زیرسرشو بلندبزارید خیلی موثره شربت اوپیوکاف و دیفن هیدرامین ...

شما چجور بودی بابای من پیرع اصن نشستم ک هس نفسش بالا نمیاد همش میشینع

نمیدونم چرا میرن بیمارستان میمیرن....پریروز یکی از اقوام ما با ی دل درد ساده رفتش بیمارستان..  گفتن جواب تستش مثبته....شبش بستری کردن...دیروز صبح گفتن فوت شد..

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
خوب میشه بیمارستان اکسیژن براش میزارن مامان من هفت روزبستری بود دوروزه مرخص شده خداروشکر

مادرشما چن سالشع مالع بابای من شدیدع امروز میشع ۹روز نفس تنگیش زیادع

شما چجور بودی بابای من پیرع اصن نشستم ک هس نفسش بالا نمیاد همش میشینع

من سرفه خیلی میزدم نفسم سنگین شده بود جوریکه موقع نفس کشیدن شکمم تووبیرون میرفت ولی بخور گرفتم زیرسرمم بلندنگه داشتم و اون شربتا خوردم بهترشدم خداروشکر.بنظرمن چون پدرتون ینش بالاعه ببریدش بیمارستان

من سرفه خیلی میزدم نفسم سنگین شده بود جوریکه موقع نفس کشیدن شکمم تووبیرون میرفت ولی بخور گرفتم زیرسر ...

اخع هرکی رفتع بیمارستان خوب نشدع تموم کردع😭اون شربتارو دکترتون دادع

وای تروخدا نگو تروخدا برا بابام دعا کن خیلی نگرانم

عزیزم نگران نباش...میگم که درمان خانگی خیلی بهتره

انشالله ک خیلی زود زود حالشون خوب میشه....شما پدرتون ببرید ی متخصص ببینن...مستقیم بیمارستان نبرید

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..