2777
2789
عنوان

کسایی که از قانون سردرمیارن لطفا کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 54 پست
عکسشو برام بفرست .اسمارو خط بزن و شماره پیگیریارو و تگم کن

عزیزم من از وقتی این کاربری و زدم اصلا نمیتونم هیچ عکسی بسندم نمیدونم چرا

غروب شوهرم اومد هرچی تو اون برگه هست و تایپ میکنم برات میسندم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم

ممنون❤️❤️❤️

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
عزیزم شما سردرمیارین از این مسائل؟  تو اون شکایت نوشته شده تحت تعقیب نمیباشد یعنی نتونستن مدر ...

تحت تعقیب بودن ی چیز دیگه هست ولی درسته تا حدودی میشه گفت احتمال داره نتونستن مدرک کافی بدن اما کافیه ی وکیل بگیرن

من به یه جایی میرسم واسه یه لحظه دیدنم باید سر و دست بشکونی    
عزیزم من از وقتی این کاربری و زدم اصلا نمیتونم هیچ عکسی بسندم نمیدونم چرا غروب شوهرم اومد هرچی تو ا ...

ورود ب عنف رابطه نامشروع پرینت تماس شاهد که پدر و مادرش هستن همه اینا مدرک هستا

ان شاء الله مشکلتون حل بشه به خیر بگذره منم پارسال یه مشکل نامو سی دادگاهی داشتم الهی شکر تموم شد✌ از شماهم دعا میکنم تموم بشه دعا زیاد کن من از ته دل و با گریه از خدا میخواستم خیر شه و شد

ممنون❤️❤️❤️

میتونی بگید گوشی رو گم کردم 

پیدا نکردیم خط ها رو سوزوندیم یه گوشی دیگه گرفتیم 

اگه پیامی بینشون رد و بدل نشده میتونه بگه با صاحب کارش حرف میزده و اینا تهمته 

حتی اگه خونشونم رفته باشه میتونه بگه صاحب کارم گفت من که به زور وارد خونه نشدم یکی درو باز کرد 

به زور وارد خونه شدن جرمه بگه نمیدونستم کسی خونه نیست وقتی هم خواستم برم بیرون دختره جلومو گرفت که بعدشم مامانش اومد 

میتونی بگید گوشی رو گم کردم  پیدا نکردیم خط ها رو سوزوندیم یه گوشی دیگه گرفتیم  اگه پیام ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

دقیقا هم همینطوره به زور نرفته خونه

الان تو این ابلاغیه که اومده زده تصمیم نهایی منع تعقیب

یعنی شکایتشون رد شده مدرک کافی نتونستن بدن

هیچ وقت نمبیخشمشون واگذارشون میکنم به خدا

من حتی پیامای دخترشونم واسه باباش فرستادم که هی به شوهرم پیام میداد و ول کن نبود

همون روز که اون اتفاق افتاده بود مامان عوضی دختره زنگ زد منو فوش داد بهم گفت هر قبرستونی هستی بیا شوهرتو جم کن

ببین اینا چه خانواده ی پررویی هستن

به جای اینکه من فوش بدم اون فوش میداد

مادر و دختر ی چادر سر کردن ملتو با چادر گول میزنن

ان شاء الله مشکلتون حل بشه به خیر بگذره منم پارسال یه مشکل نامو سی دادگاهی داشتم الهی شکر تموم شد✌ ا ...

عزیزم تو ابلاغیه زده تصمیم نهایی منع تعقیب

فک کنم هیچ غلطی نتونستن بکنن

ورود ب عنف رابطه نامشروع پرینت تماس شاهد که پدر و مادرش هستن همه اینا مدرک هستا

تو ابلاغیه زده تصمیم نهایی منع تعقیب

یعنی مدارکشون کافی نبوده

پیرنت تماسم خب باهاشون در ارتباط بود باهاشون کار میکرد به مادر دختره زنگ میزد به پدر دختره زنگ میزد به خوده دختره زنگ میزد

تو ابلاغیه زده تصمیم نهایی منع تعقیب یعنی مدارکشون کافی نبوده پیرنت تماسم خب باهاشون در ارتباط بود ...

پرینت پیام میگیرن خب

فقط.تماس ک نیس پیام ها رو هم نگا میکنن شاهد میارن خب مامانش میگه تو خونه تو چه وضعی دیدمش بابام میگه 

ب همین راحتی ک فکر میکنی نیس

پرینت پیام میگیرن خب

عزیزم وقتی میگم تصمیم نهایی دادن منع تعقیب خب حتما مدارکشون به درد نخور بوده دیگه تصمیم نهایی هم از طرف قاضی هست هم دادستان