2777
2789
عنوان

خاطره یک پلی کیستیکی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 34 پست
این واقعی بود خدایی 🥴 😂😂😂😂🤣🤣😂🤣😂😂😂

اره والا مامانم بهشون خندیده گفته دختر منم پلی کیستیکه زیاد چیز جدی نیست لاغر شی خوب میشی ورزش کنی خوب میشی گفته نمیتونم اصلا راه برم حالا تو میخوای ورزش کنم؟

داخل تخمدان

همون

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اقدام کردی؟من پلی کیستیکم ولی یه بار باردار شدم الانم باز تو اقدامم

خوشبحالت؛خدا حفظش کنه بچتو

اره پنج ماه اقدام کردم نشدم

عادت ماهانه هام افتضاحه

پنج ماه پریود نشدم

بعد پنج ماه هم که شدم دو هفته طول کشید

دکتر بهم گفت قرص برات نوشتم این سری ک عادت شدی از چهاردهمین روزش مصرف کن به مدت ده روز؛ سه ماه بخور بعد بیا وضعیت تخمکتو بررسی کنم ببینم چجوریه

حالا نمیدونم این ماه اصلا پریود میشم یا نه

دعاکنید بشم که بتونم درمانم رو شروع کنم زودتر

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
اره والا مامانم بهشون خندیده گفته دختر منم پلی کیستیکه زیاد چیز جدی نیست لاغر شی خوب میشی ورزش کنی خ ...

واییییی😂 من هیچ من سکوت، 😐

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
خوشبحالت؛خدا حفظش کنه بچتو اره پنج ماه اقدام کردم نشدم عادت ماهانه هام افتضاحه پنج ماه پریود نشدم ...

اضافه وزن زیاد داری؟گلم من بچه ندارم امضامو بخونی سقط شد .من یه ماه قبل اقدام خودمو گرفتم به گرمی جات.فقط حوشونده سیر عسل سیاه دانه هر چی فکر کنی خوردم از گرمیجات.قند و چربی رو کاملا حذف کردم.شکمم همیشه با یه پتو مسافرتی میبستم.خودمم تو خونه اهنگ میزاشتم میرقصیدم ورزش میکردم چون میگن بهترییین من موثرترین درمان پلی کیسیک ورزشه.خلاصه اونقد این کارارو کردم که یه ماه نشده خوب شد و اقدام کردم راستی چه داروهایی میخوری ؟من متفرمین و دوفاستون و فولیک اسید خوردم

اضافه وزن زیاد داری؟گلم من بچه ندارم امضامو بخونی سقط شد .من یه ماه قبل اقدام خودمو گرفتم به گرمی جا ...

ای وای عزیزمم؛اره دکترمنم گفت که تادرمان نشدی اقدام نکن چون امکان داره اگه بشی هم سقط کنی

اره به منم گفت برقص و اینا؛ باید ۶۶کیلو باشم؛۷۶ام؛ده کیلو باید کم کنم

هنوز نرفتم قرصمو بگیرم

چون دکتر گفت هروقت پریود شدی چهاردهمین روزش بخور

یدید فولیک نوشته و یه قرص دیگه نتونستم خطشو بخونم

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
ای وای عزیزمم؛اره دکترمنم گفت که تادرمان نشدی اقدام نکن چون امکان داره اگه بشی هم سقط کنی اره به من ...

نه گلم پلی کیستیک باعث سقط نمیشه.فقط باعث دیر زایی میشه.من دلیل سقطم یه چیز دیگه بود حتی دکترمم دوباره اجازه اقدام داد بهم 

نه گلم پلی کیستیک باعث سقط نمیشه.فقط باعث دیر زایی میشه.من دلیل سقطم یه چیز دیگه بود حتی دکترمم دوبا ...

واقعا؟ ولی به من گفت اقدام نکن

و حتی گفت توصیه ام اینه که یکسال دیگه اقدام کنی اما اگه خیلی عجله داری بذار شش ماه دیگه که درمان شده باشی تقریبا

واقعا؟ ولی به من گفت اقدام نکن و حتی گفت توصیه ام اینه که یکسال دیگه اقدام کنی اما اگه خیلی عجله دا ...

دکتر من گفت کسایی که خیلی اضافه وزن دارن و موهای مردانه دارن دچار مشکل میشن 

دکتر من گفت کسایی که خیلی اضافه وزن دارن و موهای مردانه دارن دچار مشکل میشن 

اهان 

شما چقدر اضافه وزن داری؟

من ده کیلو

ولی موی مردانه ندارم