2777
2789
تو نت هست ترکیبش ؟ بعد برم بخرم و اسیاب کنم?

ترکیبات دارو:

جزء رموز این دارو این است که ترکیب این دارو در فصل تابستان و زمستان (فصل گرم و سرد) متفاوت می شود.

ترکیب این دارو در تابستان: هلیله سیاه + رازیانه + شکر سرخ (شکر نیشکر که فراوری صنعتی نشده باشد)

و در زمستان: هلیله سیاه + مصطکی + شکر سرخ (شکر نیشکر که فراوری صنعتی نشده باشد)

نحوه مصرف:

در افرادی که مبتلا به بیماری هستند مثلا به سرماخوردگی مبتلا هستند و در حین بیماری هستند سه روز پشت سر هم شب قبل از خواب یک قاشق چای خوری، و بعد از آن هر سه روز یک بار تا بهبودی کامل . و در افرادی که مبتلا به بیماری نیستند و برای پیشگیری می خواهند مصرف کنند هر ۱۰ روز یک بار قبل از خواب.

****همچنین بعد از استفاده از این دارو تا یک ساعت حداقل هیچ چیز حتی آب استفاده نشود. و اگر در آخر شب قبل از خواب خورده شود و بعد از آن هیچ چیزی حتی آب خورده نشود و بخوابند اثر خیلی بهتری خواهد داشت.

*** به موارد استفاده این داروی معجزه آسا باید درمان کیست گلو، گلو درد، درمان لوزه (همه لوزه ها) و ورم گلو را اضافه کرد. البته هر بیماری با توجه به شدت آن نیاز به موارد پوششی دیگر هم دارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه حالا انگار خود پزشکا الان بلدن درمان کنن کرونارو  تو درمان سرماخوردگیش موندن

این همه پزشک بدبخت ک 24ساعته دارن کار میکنن بی انصافیه اینجوری راجبشون حرف زد

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
ترکیبات دارو: جزء رموز این دارو این است که ترکیب این دارو در فصل تابستان و زمستان (فصل گرم و سرد) م ...

لطف کردی عزیزم

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

بیمار روحی دارم که شدیده که کل زندگیمون خراب کرده ازتههههه دلت واسم دعا کن🤲

عزیز دلم از خدا برات ارامش و دلخوشی میخوام برات صلوات میفرستم .نماز و با عشق بخدا و ارامش بخون .اول باید خودت به خودت کمک کنی و تصمیم بگیری که بهتر شی خدا هم کمکت میکنه

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪
بهتره بری دکتر طب سنتی خوب   سودا در مغز باعث افزایش تصویرگری (هالوسیناسیون) می شود. ب ...

دقیقااااااا

وای خدا تورو خدا واسم فرستاده

فکرکنم من همین هالوسیناسیون دارم چیکار کنم؟

باور نمیکنی الان۲ماه زندگیم خراب شده اصلا نمیدونم چیکار کنم خودم وپدر ومادرم سر این بیماری داریم عذاب میکشیم مخصون من الان ۲ ماه شبا نمیخوابم باورمیکنی بدترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم

اگه کمکم کنی بخدا احد واحد تا آخر عمر که دارم دعات میکنم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
دقیقااااااا وای خدا تورو خدا واسم فرستاده فکرکنم من همین هالوسیناسیون دارم چیکار کنم؟ باور نمیکنی ...

عزیزم اگه واقعا سودا داری گیاه افطیمون سودا بره

اب پنیر باید درستکنی اینجا دستورش هست 

ازمون طبع شناسی هم تونت هست بزنی ولی دقیق نمیدونم درسته یانه

اینجا رو کامل بخون در مورد گیاه افطیمون هم تونت خواصش بخون

https://ravazadeh.com/دستور-تهیه-ماء-الجبن-آب-پنیر-3/

دقیقااااااا وای خدا تورو خدا واسم فرستاده فکرکنم من همین هالوسیناسیون دارم چیکار کنم؟ باور نمیکنی ...

سردیجات نباید بخوری 

از سردی باید در بیاری مثلا برنج رو شوید یا زعفرون باید بزنی چون طبعش سرد

ماست نعنا باید بریزی یا اویشن

کدوم شهری؟

بهتر بری دکتر طب سنتی خوب