من نمیدونم چیه ولی تا حالا ۲ بار دیدم تو تلوزیون میگن اینا از نظر پزشکی مورد تایید نیستن برای درمان ...
منم مصرفدنکردم ولی ازطرفدارای طب سنتی شنیدم خوبه چندتایی شون قمی بودن میگفتن مصرف میکنیم همه جا میرفتن کروناهم نگرفتن لابد خوبه که اونا نگرفتن با اینکه همه جامیرفتن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
من مصرف کردم و خوب بوده ۲ ماه سرفه میزدم اولین شبی که مصرف کردم سرفه ام قطع شد این دار ...
والا به قران
من یه مطلب سیاسی درباره همین دارو خوندم بزنین گوگل میاد
واقعا تعجب کردم چرا همگانیش نمیکنن فقط به خاطر سیاست
☹️😣
.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نمیدونم فقط بدنم همیشه گرمه وسرماییم ریزش مو دارم پری ام نامتعادله🤔
بهتره بری دکتر طب سنتی خوب
سودا در مغز باعث افزایش تصویرگری (هالوسیناسیون) می شود. به طور کلی 70% منشأ بیماری های اعصاب و روان افزایش سودا می باشد؛ مثل وسواس، خصوصاً وسواس های فکری؛ بیماری های دو قطبی مثل افسردگی ـ سرخوشی، انواع افسردگی ها و یا انواع تصورات نادرست مغزی.