2777
2789
من نمیدونم چیه ولی تا حالا ۲ بار دیدم تو تلوزیون میگن اینا از نظر پزشکی مورد تایید نیستن برای درمان ...

منم مصرفدنکردم ولی ازطرفدارای طب سنتی شنیدم خوبه چندتایی شون قمی بودن میگفتن مصرف میکنیم همه جا میرفتن کروناهم نگرفتن لابد خوبه که اونا نگرفتن با اینکه همه جامیرفتن  

یا رب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعتو میگم سردی؟

نمیدونم فقط بدنم همیشه گرمه وسرماییم ریزش مو دارم 

پری ام نامتعادله🤔

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
من مصرف کردم و خوب بوده  ۲ ماه سرفه میزدم اولین شبی که مصرف کردم سرفه ام قطع شد  این دار ...

والا به قران

من یه مطلب سیاسی درباره همین دارو خوندم بزنین گوگل میاد

واقعا تعجب کردم چرا همگانیش نمیکنن فقط به خاطر سیاست 

⁦☹️⁩😣

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نمیدونم فقط بدنم همیشه گرمه وسرماییم ریزش مو دارم  پری ام نامتعادله🤔

بهتره بری دکتر طب سنتی خوب 

سودا در مغز باعث افزایش تصویرگری (هالوسیناسیون) می شود. به طور کلی 70% منشأ بیماری های اعصاب و روان افزایش سودا می باشد؛ مثل وسواس، خصوصاً وسواس های فکری؛ بیماری های دو قطبی مثل افسردگی ـ سرخوشی، انواع افسردگی ها و یا انواع تصورات نادرست مغزی.

والا به قران من یه مطلب سیاسی درباره همین دارو خوندم بزنین گوگل میاد واقعا تعجب کردم چرا همگانیش ن ...

سیاست صهیونیسم گرا های کشورمون هست که کاملا با طب اسلامی مخالفن 

کتاب طب اسلامی ایرانی ها توسط یهود غارت شده و تنها حدود ۲۰ درصد رو تونستن پس بگیرن

و خدایی که به شدت کافیست...
من مصرف کردم و خوب بوده  ۲ ماه سرفه میزدم اولین شبی که مصرف کردم سرفه ام قطع شد  این دار ...

عزیزم از کجا تهیه باید کرد؟

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

آخه زمان امام کاظم کرونا بوده ک داروشم بوده باشه؟؟؟؟چرا منطقی فکر نمیکنین من از روز اول میگفتم دروغه ...

گناه چیه، نظرتونه دیگه. ولی واسه درمان انواع ویروس هاس و کرونا هم یه ویروسه

من هم زیاد اعتماد نداشتم تا وقتی که مصرف کردم، واقعا رو من معجزه کرد 

و خدایی که به شدت کافیست...
من نمیدونم چیه ولی تا حالا ۲ بار دیدم تو تلوزیون میگن اینا از نظر پزشکی مورد تایید نیستن برای درمان ...

یه ادیه است برای مقاومت بدن 

پزشکی چی کار کرده

یه روز میگه ماسک بزنید 

فردا میگه این ماسکها خوب نیست 

پسش میگه ماسک نیست که بزنید 

همشون فقط ادعا 

یکی نیست به دادمون برسه 

عطاری من خودم جدا خریدم اسیاب کردم البته شکر با دست نرم کردم زمستونه وتابستونه فرق داره

تو نت هست ترکیبش ؟ بعد برم بخرم و اسیاب کنم?

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.