2777
2789

من مصرف کردم و خوب بوده 

۲ ماه سرفه میزدم اولین شبی که مصرف کردم سرفه ام قطع شد 

این دارو واسه درمان انواع ویروسهاس

قیمتش هم زیر ۵ تومنه 

اگه دروغم باشه که دروغ نیست ضرری بهت نمیرسونه مصرف کنی 

و خدایی که به شدت کافیست...
آخه زمان امام کاظم کرونا بوده ک داروشم بوده باشه؟؟؟؟چرا منطقی فکر نمیکنین من از روز اول میگفتم دروغه ...

داروش برا کرونا نیس یجور داروی تقویتی بدن هست برای پیشگیری .دیگه حالا اسمشو گذاشتن داروی کرونا

یا رب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔻داروی منسوب به امام کاظم (ع) در مداوای کرونا، جعلی است 🔹رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشک ...

خب معلومه که طب جدید میگه جعلیه 

اونا دشمنی خونین دارن با طب سنتی و اسلامی به خصوص

برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام   دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن   
آخه زمان امام کاظم کرونا بوده ک داروشم بوده باشه؟؟؟؟چرا منطقی فکر نمیکنین من از روز اول میگفتم دروغه ...

نه زمان امام کاظم ع کرونا نبوده این دارو مخصوص سرماخورذگی و عفونت سینه اینا هست و در کروناهم تاثیر داشته مامصرف کردیم

من اسمشو خیلی قبل تر از کرونا شنیدم 

ولی نگفتن ک صرفا واسه خود کرونا ساختتش که...نوشته واسه سرما خوردگی ها و انفلونزا ها و همچین بیماری هایی هست...درکل واسه تقویت سیستم ایمنی...اینجا زیاد خرافیش کردن 

اکانت خودم نیست . اکانت خودم نییییست
برای کرونا درمان نیست که فقط خوبه .

کلا سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره در مقابل انواع ویروس

ما خانوادگی مصرف میکنیم خداروشکر مشکلی نبوده اگرم کرونا گرفتیم خفیف گرفتیم رفته 

بلغم یا سودایی؟ باید سودا وبلغم ازبدنت خارج بشه

یعنی چی؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
من نمیدونم چیه ولی تا حالا ۲ بار دیدم تو تلوزیون میگن اینا از نظر پزشکی مورد تایید نیستن برای درمان ...

عزیزم پزشکی نوین هیچ وقت تائید نمیکنه داروهای طب سنتی و اسلامی رو ... به ضررشه 

دشمنی خونی دارن با طب کهن