2777
2789

چطور از پس اش بر اومدید

خیلی میترسم

آیا کسی بوده بدون هیچ کمکی نوزاد به دنیا بیاره و بتونه ازش مواظبت کنه؟

لطفا تجربیاتتون بگید❤️

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوزاد اگر خداروشکر صحیح و سالم باشه که ترس نداره

شیر میدی،  آروغ می گیری، میخوابه، تعویضش می کنی، گریه می کنه بغل می کنی، ماساژ میدی 

و قص علی هذا

و چشم بهم بزنی بزرگ شده

واقعا؟؟؟

من واقعا فکر میکردم غیر ممکنه

از اول حاملگی ام استرس داشتم

منظورم این نیست کسی بیاد بچه‌م ام بزرگ کنه

منظورم اینه که مثلا یکی در روز یه ساعت پیش بچه باشه منی که مثلا تا صبح نخوابیدم یه ساعت حداقل استراحت کنم

بله من تنها توی کشور غریب دو تا نوزاد

واقعا؟؟

چقدر امیدوار شدم

شب تا صبح اگه خوب نمیخوابید روزها چطور استراحت میکردی ؟منظورم اینه که یه ساعت حتی با خیال راحت بتونی بخوابی اکه شب تا صبح بیدار بودی؟

چرانشه؟؟؟مگه قراره مابچه بیاریم بقیه بزرگ کنن؟؟؟پدرومادرامون کم بچه بزرگ کردن؟؟من این چیزی که میگی ر ...

منظورم بزرگ کردنش نیست اینه ندونی باید جیکار کنی یکی پیش ات باشه

مادرهامون هم اول تولد نوزادشان تنها نبودند یه بزرگ‌تر حداقل هفته ای یبار میومده خونه شون 

میتونستند راهنمایی بگیرند

واقعا؟؟ چقدر امیدوار شدم شب تا صبح اگه خوب نمیخوابید روزها چطور استراحت میکردی ؟منظورم اینه که یه ...

عزیزم قاعده ش اینه که شب نخوابید، روز خوابید خودت هم باهاش بخوابی که خستگی در کنی،