2777
2789
عنوان

پول گرفتن از شوهر

885 بازدید | 24 پست

سلام دیدم هرچی فکرمیکنم فقط حرص میخورم یکم پیشم با خواهرم حرف میزدیم میگفت از خرجی ای که شوهرش بهش میده ماهیی۱۰۰،۲۰۰رفته گلدون خریده حالا کم اورده گفتع پول بده میگه داده بودم میخواستی نخری

منم میگم مگه میشه بگوبرا خونه خرید ی دیگه جیب منو تو نداره که میگه حالیش نیست

شما چطور پول میگیرید از شوهراتون

البته من خودم با شوهرم ازین حرفا نداریم خرجی نمیگیرم ولی چیزی بخام پول برمیدارم میخرم چیزی نمیگه دومادمون برا خودش خسیس نیست به اینا رسیدنی اینجور میشه

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

هروقت پول بخوام میگم بزن ب کارتم. خودشم ببینه کارتم خالیه میزنه. 

خودمو درگیر خرج خونه و خریدم از اول نکردم. لیست میدم بخره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خواهرت نباید از مول خودش گلدون میگرفت که حالا کم بیاره 

من از پول خودم اصلا برای خونه خرج نمیکنم 

بیشتر خریدم با همسرمه و این مسئولیت ها رو قبول نکردم .پول تو جیبی خاصی ام نمیگیرم .هر وقت بخوام برم بیرون بهش میگم میده

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

یه وقتا خودش پول میده،یه وقتا میگم بهش تا بده،قانون خاصی نداره،ولی وقتی چیزی هم واسه خونه بخرم نمیگیرم ازش پولشو

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
من که مجردم ولی به نظرم خانوما باید منبع درآمدی هرچند کم برا خودشون داشته باشن تا واسه کوچکترین خرجا ...

آره واقعا این منبع درآمد خیلی مهمه 

من الان خودم کارای نمدی انجام میدم و میفروشم 

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
هروقت پول بخوام میگم بزن ب کارتم. خودشم ببینه کارتم خالیه میزنه.  خودمو درگیر خرج خونه و خریدم ...

خواهرم همه چی مسخره از نون تا گوشت و اینا چون سرکارمیره نمیتونه بخره اجیم میره اینم خبر از قیمتا نداره زیادشدنی دعوا میشه

خواهرم همه چی مسخره از نون تا گوشت و اینا چون سرکارمیره نمیتونه بخره اجیم میره اینم خبر از قیمتا ندا ...

اوه. ی ماه بندازه گردن خودش تا دستش بیاد قیمتا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فقط گفتم با دعوا نگو طفلی داشت حرص میخورد

خب عزیزم باید اول مشورت میکرد اما در کل باید تقصیر و بندازی گردن خواهرت تا زندگیش و بتونه نگه داره نه مقایسه کنه و بیزار بشه ولی در کل کار اقا اشتباست 

ماهي ٧٠٠ فقط واسه خرج خودم بهم ميده كه تنها ميرم بيرون كمم بيارم خودش بحساب ميزنه مخارج خونه و خري ...

ماهی ۲۰۰ رو نق میزنه خواهرم خیلی ساده اس از خرج خودش میزاره بعد اون زورش میاد دوباره بده