2777
2789
عنوان

دعا برای سردشدن از شوهرم

284 بازدید | 12 پست

توروخدانیایین بگین ن و اینا . باتموم خیانت وبلاهایی ک سرم اورده منه دیوونه واقعاهنو دوسش دارم البت فکمیکنم اون و مادرش واسم دعانوشتن اخه من اینطورنبودم کینه ای بودم هربلایی سرم بیاره نمیتونم ازش دل بکنم و سمت مرددیه برم چون واسم مث اون نمیشهه تنها راهی ک هس اینکه من ازش سردشم .اخه بخداخیلی عذاب میکشم وقتی ب خیانتاش فک میکنم وقتی میبینم بت چ لذتی زنای توماهوارع وخیابونو میبینه و....کلی کارای دیه توروخدا دهایی میشناسین ک جواب گرفتین بم بگین مممنوتنن

دعا نمی خواد تو هم یه کاری کن ازت زده بشه

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس معلومه ک دوستش نداری وقتی میگی از این کاراش ناراحتی دیگه دعا برای چیه؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
دعا نمی خواد تو هم یه کاری کن ازت زده بشه

عزیزم اون آقا خیانت کرده و خانمش رو انگار دوست نداره

خانم دوست داره ک خودش از شوهرش زده بشه

عزیزم اون آقا خیانت کرده و خانمش رو انگار دوست نداره خانم دوست داره ک خودش از شوهرش زده بشه

خب منم میگم یه کاری کنه که آقا طلاقش بده چون خانم انگار وابستگی عاطفی شدید داره که تن به ذلت زندگی کردن  داده 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
خب منم میگم یه کاری کنه که آقا طلاقش بده چون خانم انگار وابستگی عاطفی شدید داره که تن به ذلت زندگی ک ...

اون طوری دیگه خیلی نابود میشه حداقل یه طوری باشه خانم دیگه دوسش نداشته باشه و خودش طلاق بخواد بهتره😔

هر چند در هر صورت سخته

[QUOTE=148299965]اون طوری دیگه خیلی نابود میشه حداقل یه طوری باشه خانم دیگه دوسش نداشته باشه و خودش طلاق بخواد بهتر

نه اخه اینجا ایران است . زن اگه طلاق بخواد و مرد نخواد هفت خوان رستم هم طی کنه فایده نداره مرد باید طلاق بده 

[QUOTE=148299965]اون طوری دیگه خیلی نابود میشه حداقل یه طوری باشه خانم دیگه دوسش نداشته باشه و خودش ...

بله متاسفانه یادم ب این نبود😑