2777
2789
عنوان

طب اسلامی بهتره یا سنتی برای تعیین جنسیت فرزند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریزیان ک هیچی نگم بهتره،ولی دکتر کرد افشار عالیه ولی من نظرشخصیم این که تعیین جنسیت کار درستی نیست هرچی خدا بده نعمته،نظرشخصی من این

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

هیچکدوم عزیزم🤭🤭😅

برو دکتری که آی یو آی میکنه وخلاص صددرصدتضمینی .هزینه اش هم سرهم یه تومن شایدنشه.نه دارو می خواد نه وقت می خوادراحت میری وقت می گیری روز تخمک گذاری زومشخص می کنه همون روزنمونه میدین وانجامش یک ربع زمان میبره

طب سنتی ریشه علمی قوی تری داره.طب اسلتمی خیلی علمی نیست‌و بعضی از احادیثش تحرفن.ولی موندم تو کف اونایی که طب سنتی رو حاشا میکنن و احساس روشنفکری هم می کینن وقتی تو معتبر ترین کالج های پزشکی جهان کتاب قانون بوعلی سینا جزو واحد های اصلی درسیشونه ولی متاسفانه ما تو ایران این چیزا رو عقب موندگی میدونبم.طب سنتی بسیار خوبه هیچ منافاتی هم با طب نوین نداره

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
چطوریه ؟؟؟

ببین سنتی علم تجربی بشره ،،یکی مثل منو تو ...و اینکه دمنوش زیاد داره و تا جواب بده زمان میبره

ولی طب اسلامی عین دارو های شیمیایی اثرش سریعه ولی بدون عوارض و طب ایپسلامی همه از ایات و روایاته تجربه بشر تیست

من الان از دوستان مثال بزنم که سرطان خون داشت دکترش گفت از امروز باید شیمی درمانی رو شروع کتی فقط دوهفتهداستفاده مرد دارو های طلپب اسلامی رو بعد ازمایش داد بخدا اثری از سرطان نبود

خانمی بود با عینه با چشم خودم دیدم اومد دوباره دارو بخره گفت سرطان سینه داشتم قراربود دکتر هردو رو تخلیه کنه با یک ماه استفاده من کیست سینه هام بقدری ریز شده که نیازی ب تخلیه نیست اومدم یه دوره درمان باز بکیرم

دوستی داشتیم هشت ساااال دکتر دارو درمان بچه دارنشد با یه دوره یک ماهه خانم باردارشد بچه بغل اومد دیدیمش 

و ...خیلیای دیگه من همشو با چشم خودم دیدم میگم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
هیچکدوم عزیزم🤭🤭😅 برو دکتری که آی یو آی میکنه وخلاص صددرصدتضمینی .هزینه اش هم سرهم یه تومن شایدنش ...

چطوریه ایو ای؟؟اخه میگن ای وی اف فقط قطعیه که

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
جدی اره دوتا ازدوستامم جواب گرفتن.پیش کودوم دکتر رفته بودید شما؟

خود تبریزیان شهرمون اومدنی گرفتیم 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊