2777
2789

عزیزمممم😍

برادرا اصلا شبیه نیستن😄

اون جذاب و این با نمک

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم

دو قلو هستن؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
منم یه دختر دارم که از نظر خودم خیلی خوشگله ولی بقیه میگن سبزه ست😄

خیلی خیلی هم نازه

خدا حفظش کنه من عاشق دخترم

سعی کن همیشه بچه ات تمیز و شیک باشه

بنظرم اگ بچه تمیز و شیک باسه بقیه بهش احترام میزارن

بنظرم این ی قانون

خیلی خیلی هم نازه خدا حفظش کنه من عاشق دخترم سعی کن همیشه بچه ات تمیز و شیک باشه بنظرم اگ بچه تمی ...

اتفاقا من خیلی رو تمیز و شیک بودن حساسم

مخصوصا برای دخترم

همه هم احترام میزارن بهش ولی هر از گاهی میگن سبزه ست که اصلا برام مهم نیست

اتفاقا من خیلی رو تمیز و شیک بودن حساسم مخصوصا برای دخترم همه هم احترام میزارن بهش ولی هر از گاهی ...

اتفاقا سبزه ها گوله نمکن

پسر بزرگ منم سبزش گوله نمک

سبزه ها عشقن

دخترت عشق باهاش کلی صفا کن   

اتفاقا سبزه ها گوله نمکن پسر بزرگ منم سبزش گوله نمک سبزه ها عشقن دخترت عشق باهاش کلی صفا کن &nbs ...

حتما

پسرای نازتو ببوس گلم😘😘

کنار هم سلامت باشید

شب خوش💖

اسی گذاشت؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻