2777
2789
عنوان

پاک کردن میکروبلدینگ با جوهر نمک

22679 بازدید | 150 پست

خدا از سر ارایشگره نگذره ایشالا یه بلای سختی سرش بیاد کرونا بگیره بمیره والا اهل نفرین کردن نیستم ولی باید بهم حق بدین زده ریده تو زیباییم با این میکرو زدنش  تو رو خدا کمک کنین تا حالا کسی تونسته با جوهر نمک پاک کنه؟  والا سه بارم   ریمو کردم پاک نشده دیگه دارم کلافه میشم میخوام برم ارایشگاهشو اتیش بزنم کمکم کنین  وگرنه یه کاری دست خودم میدم امشب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رنگ خیلی روشن بااکسیدان شماره ۳بزار رو ابروت تاحدی کم رنگ میشه ولی اگه صبر کنی ۳یا۴ماه پاک میشه خود ب خود

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اشکالی نداره بعدش ترمیم کننده میزنم  ریمو جواب نداده پس لیزرم جواب نمیده

حتما واست هاشور زده اسمشو گذاشته میکرو بیلدینگ

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دوست عزیز میکرو کاملا سطحیه ۶ماه تا ۱سال دوام داره  میتونی الوئه ورای طبیعی چند بار بزنی روش&n ...

من چهار ماه با اینکه سه بارم ریموش کردم حتی همین امروز انقد با نمکو وازلین کشیدم روش بی فایده بود از این راهو روشا زیاد رفتم بی فایده بوده دیگه زدم ب سیم اخر میخوام جوهر نمک بزنم مامانم قایم کرده  ولی جاشو میدونم کجاس منتظرم بخوابه