2777
2789
عنوان

امشب را قدر بدونید

194 بازدید | 17 پست

در روایتی نقل شده است که شب عرفه هر دعای خیری که انسان بکند، به اجابت می‌رسد و برای کسی که در شب عرفه اطاعت الهی را بکند و اعمال صالحه انجام دهد، معادل صد و هفتاد سال اطاعت و عبادت است؛ یعنی از نظر پاداش چنین چیزی به او داده می‏‌شود. التماس دعا 

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعا کنید لطفا❤

گاندی جمله‌ی خیلی خوبی داره که میگه:..«هیچ کس از فاسد حمایت نمیکند، جز فاسد!............هیچ کس از ظالم دفاع نمیکند، جز ظالمین!..........هیچ کس از آزادی دفاع نمیکند، جز آزاد اندیشان!.........و در این میان هرکسی میداند کجای این داستان قراردارد..»
اه وا چرا یاس؟خدا بده نده گلم

فشارم غروب یهو رفت بالا..تو ادرار ۲۴ ساعته هم مقدار خفیف دفع پروتیین داشتم..الان فشارم کنترل شده.ازمایش ادرار عادیمم خوبه

ولی دکتر گفت بستری تا دکتر داخلی هم ویزیتم کنه و کنترل شه فشار.توکل به خدا...

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

فشارم غروب یهو رفت بالا..تو ادرار ۲۴ ساعته هم مقدار خفیف دفع پروتیین داشتم..الان فشارم کنترل شده.ازم ...

ای داد بیداد 😣😣

خداروشکر زود متوجه شدی عزیز دلم مواظب خودت و نینیت باش دیگه چیزی نمونده  چند روزم بستری بودی بازم اشکال نداره نگرانم نباش برات دعا میکنم اگه قابل باشم 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
ای داد بیداد 😣😣 خداروشکر زود متوجه شدی عزیز دلم مواظب خودت و نینیت باش دیگه چیزی نمونده  چند ...

محتاج دعام خیلی..ی دو سه هفته دیکه بمونم حداقل خیالم راحت تره.هفته ۳۴ م الان ..دکترم گفت وضعم خطرناک نیست شکر خدا ولی باید مواظب باشم و مدام چک بشم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴