2777
2789

خانما شوهر من اینجا نیست کلا ایران نیست 

هر شب راس ساعت هفت تماس تصویری میگیریم 

اما امشب ساعت هشت زنگ زد 

ما هم پدر مادرم اومده بود پایین بودن بچه ها رفتن پایین منم داشتم حاظر میشدم که برم زنگ زد 

یکم حرف زدیم و سوار آسانسور شدم اینترنت قطع شد 

بعد که پیاده شدم باز وصل شد 

بچه ها تو کوچه شلوغ میکردن گفتم کاری نداری دیگه من برم اونم با روی خوش و خندون گفت نه و خدافظی کردیم 

الان پیام داده 

من اونجا نیستم یه دلخوشیم حرف زدن با شماست 

که اونم بیرون اونقدر برات ارزش داشت که نتونستی دو دقیقه حرف بزنی فوری قطع کردی 

نوشته توضیح نمیخوام نمیدونستم اینطوری هستی 

دوباره تماس بگیر از دلش در بیار

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی حق داره

کشور غریبه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

اخي حتما دلش گرفته و دلتنگي بهشون فشار اورده

با لحن خوب دلداري بديد و از دلشون دربياريد

ميدونم كه تقصير شما نبوده فقط داره بهونه ميگيره بنظرم دليل و برهان نياريد و فقط با زبان محبت صحبت كنيد

از كجا آمده ام،آمدنم بهر چه بود