2777
2789

باید بهانه بیاری سزارین قیول کنن ؟مگه انتخابی نیست؟

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
باید بهانه بیاری سزارین قیول کنن ؟مگه انتخابی نیست؟

دولتی میخوادبره  وگرنه خصوصی بره خودش میتونه  انتخاب کنه

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دکترهای مختلف برو. بعضی هاشون وا میدن و با پول کم قبول میکنن

بعضی ها نه

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

آخه میدونی چیه بیماررستان  بری دکترتم بفرسته برای سزاریین..اونجاهم پرونده بازمیکنن معاینه میکنن الکی نیس

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
دولتی میخوادبره  وگرنه خصوصی بره خودش میتونه  انتخاب کنه

وای چه ترسناک من فکر میکردم انتخابیه 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
آخه میدونی چیه بیماررستان  بری دکترتم بفرسته برای سزاریین..اونجاهم پرونده بازمیکنن معاینه میکنن ...

وقتی متخصصت قبول کنه ک سزارین کنه دیگ میری همون بیمارستانی ک دکترت هست خودش میاد سز میکنه البته کم کم ۸تومن میگیرن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نه قانون گذاشتن فقط طبیعی

وای این چه قانونیه اخه ایخدااااا