2777
2789
عنوان

موقع بارداری کی کمک دستتون بود

253 بازدید | 32 پست

من هفته چهارمم و تازه فهمیدم باردارم،شوهرم میگه حتما باید یکی باشه رسیدگی کنه،خانواده خودم که هیچی،بین خواهر شوهر و مادر شوهرم با پرستار موندم.شوهرم گذاشته خودم انتخاب کنم.از طرفی خواهر شوهر و مادر شوهرم خیلی ذوق دارن که بیان پیشمون تو دوران بارداریم چون نوه اوله

هیشکی فقط بعد امینوسنتز ده روز رفتم خونه مامانم بقیشو خودم بودم و همسرم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کی فقط خود همسرم 

بستگی به روحیات خودت داره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

رسیدگی میخوای چیکار خودت کاراتا کن......سر بچه اولیم سوهرم لبنیاتی داشت روزی سیصد کیلو شیر مایع میزدم تازه ویار شدید داشتم همش سرم تو دستم بود  وای یادشم عذاب اوره...

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

شوهرت چقدر فهمیده و مهربونه 

به تظر من مادشوهر اگر مهربونن بیان 

من والا خاله م مامانم دخترخاله بزرگم و مادر بزرگم و از طرف همسر مادر و پدرش خیلییییی هوامو داشتن 

کافی بود بگم هوس یک چیزی کردم زود اماده میشد 

دقیقا هیچ کس کمکم نبود 😊

مامانم ده دقیقه فاصله داره باهام . یادم نمیاد حتی یک وعده غذایی پخته باشه برام تو بارداری فرستاده باشه.

خونه شون میرفتما ، دوستم دارن ولی از این اخلاقا ندارن 😂 مادرشوهرمم طفلک شهر دیگه بود نمیتونست بیاد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شما بودین چه انتخابی میکردین و چرا

اگه مشکلی نداری که نتونی از جات پاشی از الان خودتو تو دردسر دخالت دیگران قرار نده الان بهترین روزاییکه با همسرت تنها باشی بعد بچه زندگی کلا تعییر میکنه من حتی یه مسافرت کوتاه دو روزه هم برنامه ریزی کردم به عنوان اخرین سفر دو نفره رفتیم و خیلی خوش گذشت

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هیشکی فقط بعد امینوسنتز ده روز رفتم خونه مامانم بقیشو خودم بودم و همسرم 

سلام جواب امینوستز گرفتی.جنین چ مشکلی داشت ک امینو کردی؟

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد

من ماه های اول خداییش مادرشوهرم خیلی زحمت کشید 

نزدیک زایمان هم جاریم اومد دو هفته پیشم چون می خواستم دیر تر زایمان کنم 

بعد زایمان هم همه بودن از دوطرف تا پنج روز 

دوتا گوسفند قربونی کردیم همه دور هم  بودن 

خیلی خوب بود 

برا زایمان دوم هم دختر عمه ها و عموهای همسرم خیلی کمک حالم بودن و مادرشوهرم چون دیگه خونه خودمون رو ساخته بودیم و از مادرشوهرم دورتر شدم 

سلام جواب امینوستز گرفتی.جنین چ مشکلی داشت ک امینو کردی؟

اره عزیزم پارسال بود دخترم الان شش ماهشه من بچه قبلیم مشکل داشت و فوت کرد بخاطر همین خودم از دکتر خواهش کردم جای ازمایش غربالگری برام امینو سنتز بنویسه