2777
2789
عنوان

موقع بارداری کی کمک دستتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم پارسال بود دخترم الان شش ماهشه من بچه قبلیم مشکل داشت و فوت کرد بخاطر همین خودم از دکتر خو ...

اها خداحفظش کنه.

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
کارات رو کی میکرد؟ کی بهت رسیدگی کرد؟

من فقط آشپزی میکردم بقیه کارا باهمسرم بود کلا همیشه تو خونه ما همسرم جارو و شستشو رو انجام میده 😅

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
الهی،عزیز دلم.بچه اولمه، یکی کنار دستم باشه بهتره

اگه آدم داشته باشه که خوبه....انشاله به سلامتی بغل بگیریش

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
شوهرت چقدر فهمیده و مهربونه  به تظر من مادشوهر اگر مهربونن بیان  من والا خاله م مامانم د ...

اره واقعا خیلی مرد خوبیه.مادر شوهر و خواهر شوهرمم خوبن ولی خیلیا میگن مادر شوهر بچه رو دو تربیتی میکنه،واسه همین گفتم احتیاط کنم

اگه مشکلی نداری که نتونی از جات پاشی از الان خودتو تو دردسر دخالت دیگران قرار نده الان بهترین روزایی ...

الهی چه رومانتیک...اخه من همزمان درس میخونم،هیچ اطلاعی هم از بچه داری و اینا ندارم.باید یوی باشه کنارم.فکر کنم بهتر باشه