2777
2789

سلام خانوما خواهش میکنم کمکم کنید

من خرداد سقط داشتم چون قلب تشکیل نشد و دکتر قرص زیرزبانی بهم داد حدود۳۰تا میزوپروستول و مترژن خوردم بعدش رفتم سونو گفت بقایای ۲۸میلی داری و حتما باید کورتاژ کنی و کورتاژ کردم با وجود اینکه خیلی میترسیدم تو اتاق عمل همش اشک میریختم و کسایی ک تو اتاق عمل کار میکردن بهم دلداری میدادن و از اینکه با ۲۰سال سن دوتا سقط داشتم تعجب میکردن و تنها فکرم این بود ک کورتاژ میکنم و از خونریزی راحت میشم

خب

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خب

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردای عمل مرخص شدم بدون لکه بینی و خیلی خوشحال بودم اما بعد چن روز دیدم دوباره شروع شد رفتم سونو گفت ...

وا خاک بر سرش کنن با این کورتاژش

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

الان سه ماه هس خونریزی و لکه بینی دارم واقعا خسته شدم هیچ راهی نیس ک نرفته باشم هیچ دردی نیس ک تحمل نکرده باشم دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم میخام برم سونو😭

یعنی چی که روم نمیشه بچه فقط برا شما نبوده که تا نری سونو مطمئن نمیشی که بقایا داری یانه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
یعنی چی که روم نمیشه بچه فقط برا شما نبوده که تا نری سونو مطمئن نمیشی که بقایا داری یانه 

بیچاره شوهرم حرفی نداره میگه برو سونو برو دکتر

اگه بقایا باشه چی میشه؟

بیچاره شوهرم حرفی نداره میگه برو سونو برو دکتر اگه بقایا باشه چی میشه؟

ممکنه عفونت کنه