دوستان اسم آریا چطوره من اسم پسر بزرگم پوریا دومی میخوام بزارم آریا چطورع ؟؟
وریا هم قشنگه به پوریاهم میاد بازم خوددانید.اریاهم قشنگه
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
دوستان اسم آریا چطوره من اسم پسر بزرگم پوریا دومی میخوام بزارم آریا چطورع ؟؟
ای جانم هر دوش اسم خواهر زاده هام.خدا حفظشون کنه پسرای گلت رو خیلی قشنگه🌹🌹
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
آره خیلی .پسر بزرگش پوریا الان ۱۵ سالشه خودش کا خیلی از اسمش راضیه.
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
امیدوارم پسر منم بزرگ شد از اسمش راضی باشه خدا حفظشون کنه🥰
ممنونم همینطور گل پسرای شمارو🌹