2777
2789

سلام دوستان  من مدتهاست نماز نمبخونم. چندین بار دوباره شروع کردم ولی نهایت سه چهارماه مرتب خوندم بعدش شد یه خط درمیان. اخرشم ترک کردم

خدا هم منو ترک کرد

الان مدتهاس میخئام یبار دیگه یا علی بگم و شروع کنم ولی همش یکی انگار جلومو میگیره. انگار شیطان برمن غلبه کرده 

شماهایی که نماز میخونید خواهش میکنم خواهش میکنم  سر نماز برامن دعا کنید اینبارم روسیاه نشم   

بکمکتون نیاز دارم. من تنهایی نمیتونم شیطان و شکست بدم😔

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو گفتم چی شده

بی خیال اگر بهش فکر نکنی فقط انجامش بدی حله شیطان هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

عزیزم اذانو ک میشنوی نگو بعدا یا کار دارم الان نه 

هیچی از نمازت مهم تر نیست اگه شنیدی اذان گفت زود برو وضو 

بگیر ونمازتو بخون 

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
اووو گفتم چی شده بی خیال اگر بهش فکر نکنی فقط انجامش بدی حله شیطان هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه

بارها امتحان کردم. وافعا نتونستم

دعا میکنم انشالله بتونی اراده کنی و نمازهاتو سر وقت بخونی هیچی جای نماز رو نمیگیره فقط باید خودت ب ...

ممنونم ازت ایشالا حاجت روا بشین

یه کاری کن ک ذوقو شوق نماز خوندن پیدا کنی مثل بچه ها ک واسشون چادر نماز میگیری ذوق میکنن از اون روز به بعد فقط منتظرن وقت نماز شه توام یکاری کن ک هول داده بشی سمته نماز من خودمم همینطوری بودم با خودم تصمیم گرفتم اینبار دیگه حتما میتونم خداروشکر ک نماز قضا نشده دیگه😍از اون روز دیگه اتفاقایه بد برام نمیوفته خداروشکر چون همه چیو سپردم به اون بالایی😙😙😙

ولی من و رها کرده وسط یه چاه عمیق. فقط دارم پایین میرم

عزیزم این روزای سخت و تلخ برای همه پیش میاد گلم 

چند سال دیگه ب خودت میگی چ طور این روزا رو گذروندی 

مثل من ... ک الان میگم چ جوری اون گذشته تلخ رو تحمل کردم و هنوز ک هنوزه متاسفانه مشکلات دامن گیرمه گلم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منم اولا مثل تو بودم دیگه خیلی وقته اگه کار مهمیم داشته باشم قول دادم ب خودم اول نمازمو بخونم

لطفا سر نماز برامنم دعا کنید. دلم میخواد خدا رو در آغوش بگیرم. خیلی حرفا باهاش دارم

من ثپش قلب داشتم از وقتی ک نماز میخونم قلبم منظم میزنه ارامش بهم میده به خاطر همین ترکش نمیکنم حتی به خدا گفتم اگر ثوابی داره بفرست به حساب مادربززگم ک فوت شده چون با جانماز مادربزرگم نماز میخونم

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼