خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم علائم خاصی ندارم فقط اوایل یکم کمردرد دل درد داشتم با نفخ زیاد که دیگه اوناهم نیست انشالا فردا آز میدم
بی بی هم روز یازده زدم کلن خط ننداخت فک کنم خراب بود منم دیگه بی خیال شدم انشالا تافردا برام دعا کن دوست عزیز😘😘😘
ایشالا که مثبتی عزیزم منم امروز میرم آز ولی کاملاباناامیدی چون هیچییییییی علامت ندارم راستی گروه اق ...
انشالا که مثبتی عزیزم خعلی خوشحال میشم منم گروهتون جا بدین.....بی خبرم نزار عزیزم ساعت چن میری برا از؟؟