2777
2789
عنوان

انتقال جنین با آی وی اف

231 بازدید | 19 پست

امروز هشت روزه جنین هامو انتقال دادن😍😍 

کیا جنین انتقالی داشتن بیایین دور هم باشیم 

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله به امید خدا نتیجه ی مثبت میگیری عزیزم و میای اینجا تایوک بارداری میزنی❤️❤️

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
هزینه ش چقدر شد؟ چرا طبیعی نشد؟ خودتون مشکل داشتین یا همسرتون

همسرم اسپرمش ضعیف بود خودم مشکل نداشتم

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
منم میخوام انجام بدم چجوری جنسیت هم مشخص میشه؟

اگه خودت بخوایی تعیین جنسیت میکنن برات یکم هزینش گرونتر میشه

من پسرم دوسال و پنج ماهشه دوتا جنین انتقال دادم الان یه پسر دارم

یعنی یکیش نگرفت؟؟ منم دوتا انتقال دادن خعلی دلم میخواد دوقلو باردارشم دوتاشم بمونن برام 

انشاله به امید خدا نتیجه ی مثبت میگیری عزیزم و میای اینجا تایوک بارداری میزنی❤️❤️

ممنون فداتشم 😍😘😘انشالا

یعنی یکیش نگرفت؟؟ منم دوتا انتقال دادن خعلی دلم میخواد دوقلو باردارشم دوتاشم بمونن برام 

اره گلم یکیش نگرفت،من یکی میخواستم یکی شد،ایشالله شما دوقلو میخوای هردو میگیره

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
هزینه ش چقدر شد؟ چرا طبیعی نشد؟ خودتون مشکل داشتین یا همسرتون

نه گلم طبیعی نشد بعدگذشت یازده سال مجبور شدیم این راهو بریم امیدوارم ک جواب بگیریم شوهرم اسپرمش ضعیف بود دیگه هر چی داشتیم ونداشتیم تو این راه گذاشتیم...والاه هزینش  ما نزدیک دو ساله همش میریم و میاییم راهمونم دوره اهل اردبیلم کلینیک ابن سینا تهران میرفتیم ۴۰میلیون با هزینه های رفت وبرگشتمون

اره گلم یکیش نگرفت،من یکی میخواستم یکی شد،ایشالله شما دوقلو میخوای هردو میگیره

همون بار اول مثبت شد؟

تا تست بارداری بدین چجوری استراحت کردین؟