2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رکورد زد ۲۳۵ فوتی ، البته این همش نیست ولی قطعیشه

چراکم‌نمیشه

دلیلش چیه

مردم که مثل یکماه پیش ییخیال نیستن

همه ماسک میزنن تقریبا

اصلا مشکوکه

من دیشب شوک شدم چون فکرکردم قطعا تواین دوهفته کاهش پیداکرده

خب چراانقدرفوتی زیاده من واقعادرعجبم تازه هی میگفتن داروتولیدکردیم خب کو

درسته ظاهرا همه ماسک میزنن اما همچنان مراسم ختوم عروسی سرجاشه خیلیاش دارم میبینم من همه دارن میگیرن مراسماشونو الان مردم رعایت بازمیکنن نتیجش دوهفته دیگ مشخص میشه ک امار داره مباد پایین یانه

چراکم‌نمیشه دلیلش چیه مردم که مثل یکماه پیش ییخیال نیستن همه ماسک میزنن تقریبا اصلا مشکوکه من د ...

اولا ماسکایی ک تو بازاره نصفش تقلبیه 

بعد مردم سرکار میرن مترو اتوبوس شلوغه این ویروسم بشدت واگیرداره 

و اینکه همه ک رعایت نمیکنن

و دراخر از همه مهمتر ، هنوز ایدان پروتکل دارویی ۵ماه پیش رو داره و هرکسی یه نظری میده ...

داروهایی ک اثبات شده تاثیر داره جاهای دیگه فوتی شده ۲۰تا تو ترکیه ... ولی ایران بعد ۶ماه ک داروها رو مثلا تولید کردن ، گفته این هفته میدیم بیمارستانا باز یکی بلند شده گفته داروها تاثیر ندارند!!!!!!!! هیچکدومم کنار مریض و تو بیمارستان نبودن فقط لفظ میان

درسته ظاهرا همه ماسک میزنن اما همچنان مراسم ختوم عروسی سرجاشه خیلیاش دارم میبینم من همه دارن میگیرن ...

والااطرافیان من که ماهی یبار مهمونیای بزرگ روشاخش بود  الان ۶ماههههههه هیچ خبری نیس

عروسی وعزاکه جای خود

من فکرمیکنم همه مثل مارعایت میکنن و آمارنمیادپایین

اولا ماسکایی ک تو بازاره نصفش تقلبیه  بعد مردم سرکار میرن مترو اتوبوس شلوغه این ویروسم بشدت وا ...

من که ماسکم گیرم نیومده...خودم دوختم ومیزنم

البته بیرون نمیرم...ولی باللخره گاهی مجبورم

ولی قطعا خیلی چیزاهست که باعث شده انقدرآمارفوتی ایران بالاباشه وپایین نیاد

والااطرافیان من که ماهی یبار مهمونیای بزرگ روشاخش بود  الان ۶ماههههههه هیچ خبری نیس عروسی وعزا ...

بله درسته الان من خودم عقدم میخاسم مرداد عروسی بگیرم اما دیدیم امار اینطوره بیخیالش شدیم تابعدصفر اگ همچنان بالاباشه دیگ لباس عروس میپوشمو اتلیه میرمو بعدمیرم سرخونه زندگیم