2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی ؟

273 بازدید | 41 پست

سلام 

کسانی که سزارین انجام دادن میشه بگین چجوری بود دردش چجوری بود عملش چجوری بود تا چند روز بعد از عمل درد داشتین؟

طبیعی چطور ؟

بین طبیعی و سزارین موندم از درد طبیعی میترسم از اونورم میگن سزارین خوب نیست لطفا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد سزارین البته من اکی بودم و راضی 

سوند هم گذاشتی؟

من میترسم دردم بیاد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من ٩٦ سزارين شدم بي حسي بودم با پمپ درد جز زمان بلند شدن از تخت براي اولين بار، درد خاصي نداشتم و ...

سوند هم گذاشتی؟

من میترسم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من خیلی دلم میخواست طبیعی زایمان کنم چون بعدش خیلی راحتتر وزن پایین میاد و شکمتم جمع میشه حتی درد طبیعی رو هم کشیدم تا لحظه ی زایمان که گفتن بچه پی پی کرده و باید سریع سزارین بشی ، و سزارین شدم ، اصلا خوب نبود ، یه طرفه بخیم عفونت کرد و باز شد و هنوز بعد از دوسال اون قسمتی که باز شده بود حالت افتادگی داره و شکمم رو خیلیییی زشت کرده هرکاری هم میکنم لاغر نمیشم با اینکه قبل بارداری ۵۲ کیلو بودم شکمم هنوز مثل بارداراس و هربلایی سرش میارم جمع نمیشه ، البته بستگی به بدن خودتم دآره من جاریم بعداز زایمانش وزنش برگشته به قبل و الان شکمش تخته تخته

و خدایی که در این نزدیکی است.....
صد در صد سزارین البته من اکی بودم و راضی 

منم انتخابم از اول سزارین امروز یکی سزارین کرده بوده ۴ ماه پیش بهم گفت سوند خیلی درد داره بعد از تموم شدن بی حسی خیلی درد وحشتناک داری بهت پرستارها دیر به دیر مسکن میزنن خیلی خیلی بد گفت از سزارینش

ببین من خودم رو برای طبیعی آماده می کردم، انقدر که هی می گفتن سزارین درد داره بعدش. اما شرایط طوری پیش رفت که سزارین شدم. به جرئت می تونم بگم برای بدن من واقعاً عالی بود. نه درد سوند رو فهمیدم نه آمپول بی حسی نه چیزی از عمل متوجه شدم و نه درد زیادی بعد عمل داشتم. فقط دوبار خودِ بیمارستان برام شیاف گذاشتن و بس. نه مسکن استفاده کردم نه زیاد تو جام خوابیدم. برای هر کس به نظرم یه تجربه منحصر به فرده

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.