2777
2789

بچه من يك سوال داشتم

من يكم با غرورم و وجدانم درگيرم

بچه ها من خواهرشوهر مادر شوهرم خيلي بهم بدي كردن و ميكنن 

من هميشه ناراحتيمو ريختم تو خودم و هيچ وقت جوابشونو ندادم البته بيشتر به خاطر همسرم

و اونا هميشه ناراحتم كردن 

و من هيچ وقت از خودم دفاع نكردم😢😢

خانواده همسرم جلوي همسرم منو اذيت نميكن اون نباشه منو خيلي اذيت ميكنن من هم آرومم هم مظلوم تو خانواده آرومم بزرگ شدم اما خواهر شوهر مادوشوهرم قشنگ باند خطرناكين همه فاميلاشون ازش فرارين ولي ببينيدش ظاهرشو خوب حفظ ميكنه

بعد من به شوهرم ميگم اينا منو ناراحت ميكنن ميگه هيچ كس نميتونه تورو اذيت كنه اما هيچ به خانوادش نميگه من بهش ميگم اينا اينطوي ميكنن ميگه تو از كجا ميدوني شايد من بهشون تذكر دادم اما وقتي اونارو ميبينه رفتارش اينو نشون نميده..بعد من از وقتي كه اينارو ميبينم غرورم روحم لطمه خورده ميگم چرا از حرفاشون از كاراشون بي تفاوتت گذشتم كاش خودم ي چي ميگفتم (درصورتي كه بلد نيستم جواب بدم 😢)اما كاش ي كاري ميكردم دلم خنك ميشد.. كه نگن اين دخترو هربلاي سرش اورديم عين اسگلا ب روي خودش نيوردحالا الان همش ميگم  چرا از خودم دفاعي نكردم چرا غرورم و زير پا گذاشتم روحم و مريض كردم 😞😞😞البته با آدمهاي بي حيا نميشه جنگيد..شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدشما حساسی..ماهی ی ربع واقعا چیکارمیتونن بکنن؟شاید ی متلک بندازن..شما یا جواب بده یا بی تفاوت باش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شایدشما حساسی..ماهی ی ربع واقعا چیکارمیتونن بکنن؟شاید ی متلک بندازن..شما یا جواب بده یا بی تفاوت باش

نه عزيزم حساس نيستم تو نامزديم بلاسرم اوردن چون همسرم منو ميبرد خونشون خودش ميرفت سر كار اونا انقدر منو اديت ميكردن كه من ميرفتم خونه ميرفتم زير سرم حرفاي بد ميزدن توهين ميكرد به رنگ پوستم به قد و هيكلم

ببين ب حرفش خيلي كمه كمش اين بود كه تورو براي پسرم نميخواستم ميخواستم برم ي دخترچادري خانوم و خوشگل بكيريم اما متاسفانه پسرم تورو خواست اين حالا خوبش بود بعد عروسي چون تو عروسيم دعوا راه انداختن ديگه نرفتم بدون همسر فقط يك ربع ..اين داستان تا قبل عروسيه حالا الان پيش خودم ميگم كاش حالشونو گرفته بودم