2777
2789
عنوان

فارسی حرف بزن

311 بازدید | 33 پست

چرا با دست خودمون  زبان زیبای فارسی  را متلاشی می کنیم

بخاطر  تغییرنام خلیج فارس کل ایران به پاخاست

ولی خودمون صدها واژه خارجی را با افتخار بکار می بریم

اکتیو ، مرسی ، پلیز ، تاپیک ، بای ، اوکی ، گوود و ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلیج فارس به خاطر تعلقشه نه صرفا اسمش و زبانش.

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

تحول زبان ها همیشه هست 

زبان انگلیسی چون زبان اول معمولا کاربردش تو تمام زبان های دیگه به وفور دیده میشه 

همینطور ی سری کلمات تو گفتارمون خیلی کاربرد داره 

مثلا اپلای کردن به فارسی کشی ب کار نمیبره 

یا همین تاپیک جای تاپیک چی بگیم ؟ 

اگر هم معادل بدن مسلما کسی ازش استفاده نمیکنه 

اگر خیلی براتون مهمه قبل از پاک کردن کلمات انگلیسی از گفتار کلمات عربی رو از لغات گفتاریتون پاک کنید 

فکر میکنم ایده بهتری باشه 

دعوا روی اسمش بود نه تعلقش

اسمش تعلقش به ایرانو میرسونه وگرنه بهش میگن پرشین گالف منظورمه رو کلمه حساس نیستن و کلمه رو با انگلیسی میگن.

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.