2777
2789
عنوان

بچها کی از مزاج شناسی سر درمیاره بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
صفراوی همون گرم و خشک هست که زیاد هم مزاج خوبی نیست ولی بهتر از مزاج سوداوی و بلغمی هست.باید چیزهایی ...

مزاج ها همه خوب هستند . 

نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد هست .

گاهی غلبه زیادی اون مزاج فرد رو اذیت می‌کنه .

وگرنه اگر فرد مزاج مثلا سودایی خوب داشته باشه هیچ مشکلی براش نمیاد .

چونکه هر کدوم از این مزاج ها اگر خلط سالم تولید نکنند به چندین مزاج تبدیل میشن .

وقتی که خلط سالم تولید شه انسان سالم هست حالا فرقی نمیکنه چ مزاجی باشه

کاربر قدیمی هستم.   
مزاج ها همه خوب هستند .  نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد هست . گاهی غلبه زیادی اون مزاج فرد رو اذ ...

مزاج سودا که بدترین مزاجه،شخص به انواع بیماریها دچار میشه،سودا ناشی از سوخت و ساز نادرست هست پس قطعا نمیتونه مزاج خوبی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاج ها همه خوب هستند .  نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد هست . گاهی غلبه زیادی اون مزاج فرد رو اذ ...

سلام شما میدونید کجا باید برم برای مزاج شناسی؟پیش کی باید برم

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
مزاج سودا که بدترین مزاجه،شخص به انواع بیماریها دچار میشه،سودا ناشی از سوخت و ساز نادرست هست پس قطعا ...

گفتم اگر خلط سالم ایجاد شه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد .

اکثرا که اذیت میشن چونکه خلط سالم تولید نمیشه .

بقول استادم اگر مثلا مزاج سودایی خوب داشته باشیم و خلط سالم تولید کنه از خدامون هم هست .

چونکه از ناسالم تولید شه. فرد اذیت میشه

کاربر قدیمی هستم.