2777
2789
عنوان

کمک 1111 خواب دیدن زن حامله

100 بازدید | 7 پست

چند روزی خوابای آشفته میبینم تو خواب یه مردی اذیتم میکنه میخواد بهم دست درازی کنه اونقد تو خواب داد میزنم و میجنگم پا میشم میبینم دیگه نفسم بالا نمیاد

دوروزه هم به چشم داداشام میبینم دیشبم در حال جنگ با اون بودم که تو واقعیت همسرم نزدیک شد واقعا یه جیغی کشیدم که بیچاره پسرم یک ساعت گریه اش بند نمیومد

کسی تجربه ای داره ئاقعا اذیت میشم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوابای وحشتنات خیلی میدیدیم مامانم واسم دعا گرفت خوب شدم 

مثل خوابای من؟

من خیلی میترسم میگم نکنه اجنه هستن دارن اذیتم میکنن

4 ماه

منم ۵ماهه باردارم،دو روز پیش خواب بدی دیدم،یه نفر روبه روم نشسته بود کپی خودم اینقدر تو خواب ترسیدم بلند شدم گلوشو فشار دادم،بعد با جیغ و داد خودم از خواب پریدم احساس کردم دارم خفه میشم😔،قبل از بارداری خیلی نترس بودم ولی از وقتی حامله شدم خوابهای بد  و ترسناک زیاد میبینم.

منم ۵ماهه باردارم،دو روز پیش خواب بدی دیدم،یه نفر روبه روم نشسته بود کپی خودم اینقدر تو خواب ترسیدم ...

منم اصلا از این جور خوابا نمیدیدم ولی الان یه دو هفته هست خیلی زیاد میبینم خیلی حس بدی داره 

وقتی از خواب بیدار میشم میشینم به حال اونایی گریه میکنم که بهشون تجاوز شده