2777
2789
عنوان

قضاوت...

131 بازدید | 13 پست

طولانیه اما ارزش خوندن داره 

شاید کمکتون کنه داستان زندگیم

بابام آدمیه که میگه این فلانه این بهمانه 

تو شهر ما عشق و عاشقی و اینا مثل اینه ک آبروی خودتو پدرتو یجا برده باشی

عشق ب ادم حرومه اگه عاشق باشی باید پنهونی بجنگی 

بابام همیشه میگف این مکان خیلی ادمارو خراب کرده و فلان همه میگن میخوان بیان این مکان ولی بعدش از اینجا میرن یجا دیگه

روز رفت و اومد و دخترش عاشق شد عاشق ادمی ک بیماری ام اس داشت 

برای دیدنش و کم نیاوردنش قرار شد بره همون مکانی ک با باباش اونجارو ننگ میدونست و بی ابرویی 

مجبور بود بره بحث مرگ بود و زندگی 

اما پدرش از این عشق جوونه زده تو دل دخترش و یه تنه جنگیدنش خبر نداشت 

زندگی سخته ترس از دست دادن هم داشته باشی سخت تر

هر دفعه ک میگن فلانی ب رحمت خدا رفت تن من میلرزه ک این بیماری لاعلاج عشق منو هم ازم بگیره

اهای ادما من اینو گفتم خیلی خلاصه ک بگم قضاوت و معنایی نکنید 

این وسط یه ادم بیگناه قربانی میشه 

ادم خودش قربانی نمیشه از جون عزیزش در میاد 

مثل من 

میدونم خدا هست و خیلی بهش اعتماد دارم اولین عشقم خداست 

ولی شما هم مواظب زبونتون باشید ک عزیزتون نابود نشه 

التماستون میکنم تا چنتا جوون دیگه ب این حال و روز نیفتن. 🙃

مامانم میگ معجزه وجود داره اما ب من میگه پسره رو ولش کن میگن معجزه وجود داره اما حرفشونو باور ندارن 

مگه برا این بیماری ها و مشکلات معجزه قرار نیس بشه 

من نمیگم حرفش اشتباهه حق داره خیلی هم حق داره بابام هم حق داره ولی نمیدونم

سرنوشتمه... 

عشق واقعی هیچ وقت فراموش نمیشه 

هیچ وقت 

من نمیخوام هیچکس زجر بکشه 

برا همه دعا کنین اگه دلتون شکست منم فراموش نکنین

یع صلوات بفرستین برا خودتون و من. 👍

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
اللهم صل علی محمد و ال محمد.      ولی راستش حرفات خیلی پراکنده بود و نفهمیدم چی گفتی ...

بابام همیشه میگفت خیلیا میگن میخواییم بریم مثلا این کتابخونه ولی از اونجا سوار ماشین یه بنده خدایی میشن و میرن جای دیگه 

منم یه روز مجبور شدم بگم میخوام برم اینجا ولی از اونجا رفتم ب دیدن پسری ک عشقش تو دلم بود 

وه بعدش فهمیدم بابام یه روزی گفته این مکان واسه ادماییه ک خرابن 

وه دخترش هم پا گذاشته بود تو اون مسیر 

یادم افتاد ک شاید من قربانی شدم برا معنایی کردنش 

...🙃🤕

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر شما از نظر خودت کار اشتباهی نکردی قربانی ای در کار نیست و فقط طرز فکر پدرتون مشکل داره و داشته

اخه ب نظر من نیس اینجا حرف اول و اخرو پدر ادم میزنه

ام اس مریضی خیلی سختیه. اول باید مطمئن بشی که سابقه خانوادگی دارن یا نه . چون احتمال زیاد بچه شما هم مبتلا میشه .

از نظر جنسی هم نمیتونه رابطه داشته باشه. شما در حال حاضر داری بهش عشق مادرانه میدی ولی باید خیلی صبوری کنی و حتی اگر معجزه بشه تا زمانی که کاملا خوب نشده نمیتونی به ازدواج فکر کنی. من نه پدرتم و نه فامیلت اما اگر دختر من بودی به این کار رضایت نمیدادم. امیدوارم خدا اجر کار خیرت رو بهت بده. 

ی وقت ولش نکنیا 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
ام اس مریضی خیلی سختیه. اول باید مطمئن بشی که سابقه خانوادگی دارن یا نه . چون احتمال زیاد بچه شما هم ...

سابقه خانوادگی اصلا ندارن 

من چ شب و روزایی ک دلم نشکسته 

چ شبایی ک یادم میومد حرفایی ک بهم میزدن ک ام اس لاعلاجه 

ک ارزوی دور از حاجته 

ک همیشه باید با قلب شکسته زندگی کنی 

شما برام دعا کن شاید قلب شما ب خدا نزدیک تر بود. 😭😪

ی وقت ولش نکنیا 

دارم میجنگم با تمام توانی ک دارم... 

برا دشمن هم ارزو نمیکنم ک همچین بیماری ای داشته 

حتی براش ارزو نمیکنم ک قلبش مثل قلب من بشکنه

از هرچی سخت سختره 

شما برام دعا کن شاید قلب شما نزدیکتره ب خدا. 😪😓😭

دارم میجنگم با تمام توانی ک دارم...  برا دشمن هم ارزو نمیکنم ک همچین بیماری ای داشته  حت ...

من دعامیکنم هم حال عشقت خوب بشه هم بهم برسین البته اگه قابل باشم .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم .توهم منو دعا کن عزیزم خیلی گرفتارم 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
من دعامیکنم هم حال عشقت خوب بشه هم بهم برسین البته اگه قابل باشم .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل ف ...

انشاالله بحق چهارده معصوم ع گرفتاریات حل شه  

انشاالله ظهور مولامون برسه وقتی یه دردی برا یه ادم پیش میاد قلب امام زمان ع هم میگره قربون دل پرخونش برم 

انشاالله بحق بهترین ناجی دنیا ناجی شما و همه ی ما بشع 

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشاالله عاقبت بخیر بشیم

الهی امین یا رب العالمین

انشاالله بحق چهارده معصوم ع گرفتاریات حل شه   انشاالله ظهور مولامون برسه وقتی یه دردی برا یه ا ...

انشاالله الهی امین یا رب العالمین

امیدوارم که اون آقا هم واقعا و حقیقتا شما رو دوست داشته باشه نه به خاطر این که تنها نمونه. معجزه وجود داره من چند سال پیش تصادف کردم کتف شکسته سر شکسته لگن داغون ولی چون گرم بودم میگفتم چیزی نشده من خوبم. خدا خواست همون شب مادرم یه دکتر آشنا رو دید و آوردش بالای سرم عکسا رو که دید گفت اگر بلندش کنید تا آخر عمر فلج میشه متاسفانه چند وقت بعد ریه هام پر از خون شد به حدی که دکتر متخصص گفت امشب دیگه آخرین شب و من نمیدونستم.همه ناراحت بودن حتی برادرم قبل از رفتن سرم رو بوسید و گفت نگران نباش. مادرم که فهمید کلی گریه کرد و نذر کرد که زنده بمونم و هر سال روز شهادت حضرت عباس غذا بپزه و من الان زندم و سالم. و هر سال نذری داریم شما هم یه چیزی نذر حضرت عباس کن دستت رو خالی بر نمیگردونه.

امیدوارم که اون آقا هم واقعا و حقیقتا شما رو دوست داشته باشه نه به خاطر این که تنها نمونه. معجزه وجو ...

خدا رو شکر ک الان خوبین خیلی خوشحال شدم 

انشاالله منم التماسشو میکنم ک مریض منو هم شفا بده

انشاالله خدا هیچکس و ناامید نکنه 

الهی امین