2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

252 بازدید | 57 پست

سلام وقتتون بخیر .من یه مشکل جدی دارم که جدیدا خیلی پرحرف شدم و کنترل زبونمو ندارم اصلا نمیتونم کنترل کنم .مخصوصا جلوبعضی افراد اصلا انگاری خودم نیستم میدونمم برام شر میکنن و حتی اینکه دنبال اینن ازم حرف بکشن ولی نمیتونم کاری کنم.خیلی از دست خودم خسته شدم .میشه راهکار خوب بزارید جلو پام .لطفا.

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
منم

پس هم دردیم

شما کار خاصی انجام نمیدی برا درست کردنش

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط راهکارش خودتی. وسلام

میخوام بخدا بعضی وقتا انگاری اصلا میرم تعطیلات

پس هم دردیم شما کار خاصی انجام نمیدی برا درست کردنش

بعضی وقتها میگم مگه اونا این چیزایی که من میگمومیگن؟

پس نمیگم

سعی میکنم جواباشونو کوتاه بدم

له خودم میگم باربی،حواست باشه خیلی چیزا به دیگران ربطی نداره به حودت مربوطه

سوالشونم خیلی شخصی باشه میگم شخصیه یا یه قسمتی شو جواب میدم

باز نسبت به قبل بهترم خداروشکر امیدوارم برا شماهم موثر باشه

9/9/99به آرزوهام رسیدم

ربطی به این چیزا نداره همیشه سعی کن قبل اینکه چیزی بگی خوب راجبش فکر کنی بعد به زبون بیاری

اگرم فک میکنن برات دعا گرفتن نماز حضرت زهرا رو بخون 

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
بعضی وقتها میگم مگه اونا این چیزایی که من میگمومیگن؟ پس نمیگم سعی میکنم جواباشونو کوتاه بدم له خو ...

ادم شبو خوابش نمیبره

ربطی به این چیزا نداره همیشه سعی کن قبل اینکه چیزی بگی خوب راجبش فکر کنی بعد به زبون بیاری اگرم فک ...

چجوریه