2777
2789
مطمئنید بالامیان؟ کمی ترسیدم امروز.تو ریزش مقومت1میلیون اینقدرنترسیدم😑آخه همه سهمام شاخص سازن. فولا ...

احتمالا شستا باز یکی دو روزی منفی بخوره ولی به دید میان و بلند مدت اگر بهش نگاه میکنی دست بهش نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش

خب ای کاش پله ایی تو این موقعیت خرید میکردی تا هفته ی پیش شستا روزی ۵ درصد سود میداد الانم شاخص د میلیون رو رد کنه مطمئن باش بازار با سرعت جلو میره ....اگر دو سه روز منفی خورد نفروشی

عزیزم به نظرتون رای میاره رئیس جمهور آمریکا؟؟؟ اگه بیاره وضع بدتر میشه یعنی؟؟

اینکه می رای بیاره اصلا معلوم نیست

اینکه می بسه خیلیی موثرتو اقتصاد جهان و مخصوصا ایرانه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بله

میشه لطفاً توضیح بدید بلد نیستم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
احتمالا شستا باز یکی دو روزی منفی بخوره ولی به دید میان و بلند مدت اگر بهش نگاه میکنی دست بهش نزن

اره احتمالا اصلاح کوچیکی داشته باشیم. من استرسم برا بابامه. بمیرم براش یه سهم گفتم بخر رفت تومنفی ازوقتی خرید

خیلی سخته به کسی بگی فلانوبخر بعد منفی شه

دردم از یار است و درمان نیز هم
خب ای کاش پله ایی تو این موقعیت خرید میکردی تا هفته ی پیش شستا روزی ۵ درصد سود میداد الانم شاخص د می ...

نه نمی فروشم نظر شما در مورد فولاد چیه از اصل پولم کلی کم شده تا کی اینطوریه نکنه همینطوری منفی باشه تا پولم صفرررر شه 

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
اینکه می رای بیاره اصلا معلوم نیست اینکه می بسه خیلیی موثرتو اقتصاد جهان و مخصوصا ایرانه

راستی گلم کامنتا روخوندم 

دخترداییم کرونا داشت یه عطاری بهش گفته بود صبح وشب پنج مرتبه به فاصله دو دقیقه بخور جوش شیرین بگیر چندروزه سرحال شد و علائمش برطرف شد گفتم شاید به دردتون بخوره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊