2777
2789
اره احتمالا اصلاح کوچیکی داشته باشیم. من استرسم برا بابامه. بمیرم براش یه سهم گفتم بخر رفت تومنفی از ...

فولاد خریده؟ ای کاش برای خودتون حد ضرر تعیین کنید به اون حد که رسید بفروشیم ولی فولاد بعد شاخص دو میلیونی مثبت میشه نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشت وجه بزنید شنبه یا یکشنبه کیاد به حسابتون

چقدردیرر 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
فولاد خریده؟ ای کاش برای خودتون حد ضرر تعیین کنید به اون حد که رسید بفروشیم ولی فولاد بعد شاخص دو می ...

منم دوروزه خریدم پشیمون شدم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
امروز عرضه اولیه غزر رو بخر.خودرو هم منفی بدد دیروز امروز فک کنم خرید باشه.ولی من ک میترسم بخرم.اوج ...

خرید عرضه اولیه رو زدم رو خودکار ،ولی از حساب کم نشده

یعتی نخریده؟

زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
فولاد خریده؟ ای کاش برای خودتون حد ضرر تعیین کنید به اون حد که رسید بفروشیم ولی فولاد بعد شاخص دو می ...

آره. خودم خیلی وقته دارمش. توسودم حالاحالاها ولی بابام ک گرفت رفت منفی!میگه بورسم ورشکست کردم بااومدنم😄

دردم از یار است و درمان نیز هم
نه فولاد جز سهام های بنیادیه  

خدایی من دست رو هر چی بزارم چیزش در میاد گند میزنم ب شانس بقیه😂ممنون از راهنماییاتون

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
یکی از دوستام امریکا هستش دیشب تو اینستا بهم گفت مردم اونجا خیلی دوسش دارن بیکاری رو به صفر رسونده ا ...

معلومه ک میاره. ترامپ محبوبه. اینجا دارن مسخرش میکنن ولی بسیاررئیس جمهورمقتدریه

دردم از یار است و درمان نیز هم
معلومه ک میاره. ترامپ محبوبه. اینجا دارن مسخرش میکنن ولی بسیاررئیس جمهورمقتدریه

اونوقت اخبار ما از نارضایتی ۹۰ درصدی مردم ازش میگن😂یکی نیس بگه بابا خودتون خوبین دلار ۱۰۰۰ تومنی رو کردین ۲۶۰۰۰