2777
2789
عنوان

کسی هست که از فکر و خیال و استرس خوابش نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 121 پست
اخه بعد ۷ سال زندگی،با کسی ک عشقت بوده،بخوای یهو جدا بشی و تنها زندگی کنی و مستقل بشی،بری سرکار،و... ...

جوابش سادست چون هفت سال تکیه کردی و حتی بخاطر حرفش سرکارم نرفتی اولین ضربه رو همینجا خوردی و استقلالت گرفته شد 

ببینم تو رو تو این چند سال ب فامیلی خودت صدا میزدن یا ب فامیلی شوهر ؟؟

جوابش سادست چون هفت سال تکیه کردی و حتی بخاطر حرفش سرکارم نرفتی اولین ضربه رو همینجا خوردی و استقلال ...

با فامیلی همسرم😔😔

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من برا رتبه نمی‌خونم من عاشق کتابم  ولی خب آدم ی توقعیم از خودش داره من ترازم از یازده ه ...

مطمعنم که بهترین رتبه رو میاری ببین کی گفتم بهت

ترازت الانشم خوبه ، دوباره با تلاش بیش تر بهترم می شه

موفق باشی عزیزم

تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت                             باردار نیستم 
بچه ها هر کی پستمو میخونه برام دعا کنه لطفا یا خوب بشم یاعمرم تموم بشه.من واقعا اززندگی لذت نمیبرم.س ...

تو چیزی میشی ک فکر می‌کنی ب درمان شدن و زندگی بعدت فکر کن 

فکر کن سالمی و با این فکر بیدار بشو 

تاثیر مثبتشو میبینی

بچه ها هر کی پستمو میخونه برام دعا کنه لطفا یا خوب بشم یاعمرم تموم بشه.من واقعا اززندگی لذت نمیبرم.س ...

عزیزم ان شاالله هر چه زودتر سلامتیتو کامل به دست میاری

انقد نا امید نباش خدا بزرگه

تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت                             باردار نیستم 
با فامیلی همسرم😔😔

خخخخخ خب ببین خانومی ضربه دوم ک خوردی همینه کاملا رفتی زیر سایش

اگه میتونی بجنگی بدری و تحمل دریده شدن رو داری 

تحمل رنج و سختی و شبا گرسنه بودن ولی حفظ شرف و هویتت رو داری بسم الله 

اگر نه تو همین زندگی بمون و تلاشت رو برا درستی بکن 

خدا گفته حرکت از من برکت نمیتونی بشیینی کاسه چ کنم و کنم دستت بگیری تهش خدا بگه عاخی بیا کمکت کنم ن جانم باید تلاش کنی

خخخخخ خب ببین خانومی ضربه دوم ک خوردی همینه کاملا رفتی زیر سایش اگه میتونی بجنگی بدری و تحمل دریده ...

مرسی عزیزم❤❤

اره تحملشو دارم،دلم آرامش میخواد.

۷ سال واسه زندگیم جنگیدم،نشد.

دیگ خسته شدم از تهمت وتحقیر😔

ب اینا ک فک میکنم،ی حسی بهم میگ میتونم❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

تو چیزی میشی ک فکر می‌کنی ب درمان شدن و زندگی بعدت فکر کن  فکر کن سالمی و با این فکر بیدار بشو ...

چندماه پیش یه جراحی خیلی سنگین داشتم.انقددددر با روحیه بالا وشوق وذوق رفتم برای عمل که همه بهم میگفتن چقد روحیت خوبه.چون امید دلشتم که بعد عمل خیلی از مشکلات جسمیم حل میشه ویه نفس راحت میکشم بعداز سالها ولی به 6ماه نکشید که یه مشکل دیگه پیدا کردم .همین شد که بعدازسالها روحیه وانگیزه تو اوج بیماری ،الان دیگه امیدی ندارم