2777
2789
عنوان

کسی هست که از فکر و خیال و استرس خوابش نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 121 پست
چه کار خوبی کردی به خودش سپردی نگران نباش عزیزم خدا کس بی کسونه نترس و  اعتماد به نفس داشته با ...

دعا کن بتونم قوی و مستقل بشم❤😔

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن بتونم قوی و مستقل بشم❤😔

ایشالا به امید خدا میشی مگه میشه تلاشت بی بهره باشه تلاش کن به هر چی بخوای میتونی برسی فقط نذار دلت بلرزه و محکم باش و نذار بفهمن ترسیدی

همین که کنترل میشه خیلی خوبه فقط یکم مراعات لازمه  نمی دونم مشکلت چیه ولی سعی کنم تغذیه ت و س ...

ازین حرفا گذشته گلم.انقدر تو این سالها کورتون خوردم که بدنم داغون شده.یه طرف مشکل بیماریمه یه طرف دیگه عوارض داروها.یه مشکل برطرف میشه دوباره یه مشکل دیگه شروع میشه

ایشالا به امید خدا میشی مگه میشه تلاشت بی بهره باشه تلاش کن به هر چی بخوای میتونی برسی فقط نذار دلت ...

توکل ب خدا❤

ممنونم گلم،حتمااا،مرسی❤❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

انسانی  آخه تا قبل عید رتبه دو رقمی حتمی بودم ولی یهو رفتم تو خلا هیچی نمیخوندم تا هفته پیش ک ...

وقتی قبل عید به دو قمی نزدیک بودی پس خیلی خوب اما ه کردی خودتو با یکی دو ماه هم چیزایی که خوندی نمی پره

مرور داشته باش و تست کار کن اینجوری خیالت راحت تره که درسارو یادت نرفته 

به مظرم تو برنامه ت یه تجدید نظر کن

انقدم درگیر رتبه نباش 

تو نهایت تلاشتو بکن، رتبه ی یک هیچ وقت برا یک بودن درس نخونده فقط تمام تلاشش و کرده و یهو دیده شده نفر اول

تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت                             باردار نیستم 
تو خیلی ناامید و پریشونی اینجوری قوی نمیشی  نترس بزن ب دل جنگل  بهتر از زندگی تو مردابه

اخه بعد ۷ سال زندگی،با کسی ک عشقت بوده،بخوای یهو جدا بشی و تنها زندگی کنی و مستقل بشی،بری سرکار،و....یکم ترسناکه😔😔

نمیدونم چرا همش دلم میخواد یکی کنارم باشه،ی حامی،ی پشتیبان😔😔

نمیدونم چمه😔😔

من ک دیگ همه چیو و خودمو سپردم ب خودش❤

حتما عزیزم از ته دلم از خدا می خوام کمکت کنه تو هم دعا کن مشکل من حل بشه

ممنونم❤

حتماااا❤

من هر شب فکر خرید خونه دیوونم میکنه 😔😞

هعی 

این که مشکل اکثرمونه عزیزم 

تو این اوضاع خرید خونه دیگه واقعا تبدیل به رویا شده

تیکر رسیدن به هدف کوتاه مدت                             باردار نیستم 
وقتی قبل عید به دو قمی نزدیک بودی پس خیلی خوب اما ه کردی خودتو با یکی دو ماه هم چیزایی که خوندی نمی ...

عزیزم من برا رتبه نمی‌خونم من عاشق کتابم 

ولی خب آدم ی توقعیم از خودش داره من ترازم از یازده هزار اومده رو هشت هزار وای حال چ بده 

الانم واس برم حموم و بیام برا درسام 

برام دعا کن 

بچه ها هر کی پستمو میخونه برام دعا کنه لطفا یا خوب بشم یاعمرم تموم بشه.من واقعا اززندگی لذت نمیبرم.سنی ندارم ولی به اندازه یه پیرزن 70ساله دردو مریضی تحمل کردم.خیلی خستم دیگه توان ادامه دادن ندارم هم جسمی هم روحی