2777
2789
عنوان

ی لحظه

142 بازدید | 28 پست

من ی چیزی یادمه ک هرگز فراموشم نمیشه کوچیک بودم زمین خوردم زانوم و کف دستم زخمی شد خالم تو حیاط دست و رومو با اب خنک شست منو رو پاهاش خوابوند و لالایی خوند تا بخابم .هنوزم عاشق اون لحظم تو ناراحتیام لالایی میزارم برا خودم و خودمو تو اون حالت تصور میکنم.شما لحظه ای تو ذهنتون حس ک همیشه زنده باشه براتون؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اون لحظه رو هیچ وقت یادم نمیره ک پدر و مادرم بزرگترین اشتباهم و بخشیدن واقعا مدیونشونم حتی وقتی ب کارم فکر میکنم خجالت میکشم ولی اونا خیلی بزرگ بودن ک بخشیدنم مثل اهنگه ک میگه دریا ک چیزی نیست عجب دلی داره :)

دوستای گلم دخترم از عکس پروفایلم قضاوت نکنید من و یه دنیا عشق ب کره و ادماش  KANG TAE YOON ♡ YOON GYUN SANG ♥عاشق چشمای بادومیشون عشق فقط زل زدن ب دیوار 😶😂ی وقتایی شاد و وقتاییم غمگین 

والا ما اگ میوفتادیم دردش بکنار ی فصل دیگ هم کتک میخوردیم از مامانمون ک حواسمون رو جمع نکردیم

این چه اسمی بود گذاشتم    ..فضول محله و خنگ محله باهم از این کاربری استفاده میکنن مدیونین فکر کنین خنگ محله خواهرمه 😒😒