2777
2789
عنوان

کسی می تونه برام فال بگیره

109 بازدید | 16 پست

خانوما فال میخوام کسی میتونه فال بگیره

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی برا منم بگیره 

فعلا که کسی نیست خواهر😁

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
اولن تاپیک فال ممنوعه اینجا گلم دومن یه فال خوب و درست حسابی مطمئناََ کسی نمیاد رایگان بگیره 

نمیدونستم ممنوعه  

دومن میدونم ولی دلم آشوبه

نمیدونستم ممنوعه   دومن میدونم ولی دلم آشوبه

اره متاسفانه ممنوعه نی نی یار جان میترکونن😕

الهی بگردم😢 ایشاالله مشکلت زود زود حل شه گلم

عزیزم خب برو یه فال خوب برات بگیرن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اره متاسفانه ممنوعه نی نی یار جان میترکونن😕 الهی بگردم😢 ایشاالله مشکلت زود زود حل شه گلم عزیزم خ ...

عزیزم میشه از همسرت بپرسی ک من همین امروز فک پایینمو ارتودنسی کردم خیلی درد داره ، ژلوفنم ندارم

چیکار کنم ک بهتر شه

💖💫
عزیزم میشه از همسرت بپرسی ک من همین امروز فک پایینمو ارتودنسی کردم خیلی درد داره ، ژلوفنم ندارم چیک ...

سلام عزیزدلم خوابن ولی اگه خواستید فردا میپرسم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
نه مرسی ژلوفن پیدا کردم😂😐❤

ای جون خداروشکر😆 امیدوارم زود خوب شی

از قدیم گفتن بکشو خوشگلم کن😊 خوشگل شدن به یکم دردش میارزه😉😍 معمولا هرماهم که بری سیمتو سفت کن تا چند روز یکم درد داری

تو گوگل بزن فال حافظ سایت تا‌روت رنگی همه چیش دقیقه

این دقیقا راسته. با اینکه فالای اینترنتی همش دروغ اما این واقعا ااا راسته 

الــهے حــاجـــت دݪتــون بـــا حڪمت خــدا یڪے بـــاشهـ❤
@niloofar_27   ریپلای نشدی عزیزم ممنونم❤♥ آره ارزش داره ب خرجش و دردش ولی دلم میخواد قبل در ...

واییی الهییی بگردددددمممم من خیلیییی ناراحت شدمممم بخدااااا😕😕 ایشاالله زود زود خوب شی خوشگل خانم😢