2777
2789
عنوان

خیلی حس بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
خب کاملا طبیعیه زمان زیادیو باهاش گذروندید و حتی اگه خودتونم بخواید نمیشه فراموش کرد چون ما ها تو یه ...

آره واقعا زمان زیادی بود تقصیر خودم بود میفهمیدم به درد عم نمیخوریم اما چون دوسش داشتم کش میدادم اونم خیلی دوسم داشت وقتی بهم زدم شوک شده بود اما واقعا نمیشد ادامه داد . تا از ذهنم.که نمیره از دلم.نرفته اصلا وارد رابطه ی دیگه ای نمیشم 

ما حتی نتونستیم باهم خدافظی کنیم یا حتی توضیح بدم بهش که چرا نشد 

آره واقعا زمان زیادی بود تقصیر خودم بود میفهمیدم به درد عم نمیخوریم اما چون دوسش داشتم کش میدادم اون ...

خیلی کار خوبی کردین که تشخیص دادین به درد هم نمیخورین و بهم زدین... این واقعا به نفع هر دوتون بوده... در مورد بدون توضیح کات کردنم باید بگم بعضی وقتا توضیح ندادن خیلی بهتره چون اگه باهاش دوباره حرف میزدین ممکن بود از سر دلسوزی دوباره به یه رابطه سوخته برگردین... امیدوارم زودتر با اتفاقای خوب و جدید جایگزین شه این حستون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار خوبی کردین که تشخیص دادین به درد هم نمیخورین و بهم زدین... این واقعا به نفع هر دوتون بوده.. ...

ممنونم عزیزم از حس خوبت و از اینکه حرفات اینقد خوب و دلگرم کنندس