2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپار به خدا بهترینشو بهت می ده جوری که بعدا شکر می کنی خدارو که نذاشت بشه 

دقیقا الان من دارم شکر می کنم خدارو که اونی که یه زمانی مثلا دوسش داشتم چقدر خوب شد که نشد 

خدا واست بهترینو در نظر داره مطمئن باش

بسپار به خدا بهترینشو بهت می ده جوری که بعدا شکر می کنی خدارو که نذاشت بشه  دقیقا الان من دارم ...

واقعا حداروشکر میکنم که نشد چون چیزایی فهمیدم ازش که اگه ازدواج کرده بودیم بدبخت شده بودم خدا نجاتم دادم

اما گاهی دلم براش تنگ میشه

نمیدونم چون حالم بد میشه سراغی ازش نمیگیرم حتی اکانت اینستاشم.نگاه نمیکنم

واسه ممن ازواج کرد بعد چند مدت از اذواجش افتاده بود دنبالم هرجا میرفتم میومد دیگ برام فراموش شد 

واسه ممن ازواج کرد بعد چند مدت از اذواجش افتاده بود دنبالم هرجا میرفتم میومد دیگ برام فراموش شد  ...

خوبه که تونستی فراموش کنی برا من ازدواج نکرده اینو میدونم

خب کاملا طبیعیه زمان زیادیو باهاش گذروندید و حتی اگه خودتونم بخواید نمیشه فراموش کرد چون ما ها تو یه دنیای پر از احساسات غرقیم... ولی خب سعی کنید تو موقعیت های جدیدی که براتون با کیسای جدید پیش میاد اصلا مقایسه ای عمل نکنین که حال خودتونو بد میکنه.... و اینکه قطعا ایشونم به شما فک میکنن هر از گاهی مگه میشه که خاطراتو دور انداخت آخه