2777
2789
عنوان

علی اکبر حقیقی

7754 بازدید | 25 پست

سلام ببخشید مادر من تنگی نخاعی داره با دیسک کمر  به نظرتون دکتر علی اکبر حقیقی تو کرج خوب عمل میکنه یا دکتر حسین مالکی ؟کسی تا حالا پیش اینا رفته؟

به نظرتون کدوم خوبه؟

متدرم خیلی اذیت میشه میخواد عمل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مینا جان دکتر محمدی تو بیمارستان هم هست ؟اخه مامانم دفترچه سلامت داره تو بیمارستان های خصوصی هزینه ا ...

دکتر محمدی انسانی والا مقام است . اصلا پولکی نیست . اگر بتونی تو بیمارستان میلاد وقت بگیری تقریبا مجانی عمل می کنه . چون پول اضافی نمی گیره . همون دستمزدی که بیمارستان براش در نظر بگیره می گیره . ما دو تا از اقوام تو بیمارستان خصوصی عمل کردن و با بیمه تکمیلی فقط ۳ تا ۴ مبلیون هزینه کردن . اونم برای همراه و مواد یک بار مصرف نه برای دستمزد دکتر

شما اطلاع نداری دکتر حقیقی تو کدوم بیمارستان ها کار میکنن

دکتر حقیقی هم واسه یکی از آشنا ها عمل کرده . اونم راضیه . کلا اونم اول عکس و سیتی اسکن رو می بینه و برای اینکار ویزیت نمی گیره . اگر نیاز به عمل باشه عمل می کنه . فقط دکتر محمدی فوق تخصص هستند و لقب پروفسور رو گرفتن

چندساله عمل کردن؟خوب شدن؟

همسرم سه سال پیش. خاله اش پارسال . خوبن منتهی بعد عمل باید خیلی رعایت کنن . اگر بتونی بری پیشش بهت می گه . منتهی انقدر مطبش شلوغه . باید خودت بری بشینی عکس و ام ار ای رو ببری . ما ساعت ۲ نیمه شب وقتمون شد .منتهی تا آخرین مریض رو راه می اندازه بعد میره. ویزیت رو هم اگر کسی نیازمند باشه با منشی هماهنگ کنه یا نیم بها می گیرن یا نمبگیره