2777
2789
عنوان

باردارا بیاین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 78 پست

برات صلوات فرستادم گلم انشالله مثبت باشه برامنم دعا کنین خیلی وقته منتظرم خدا بکشه منو امبم کفر گفتم😭😭😭😭

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیه الکرسی خوندم عزیزم 

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

برات دعا میکنم عزیزم .ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه بحق اهل بیت 🤲

دستت بزار رو شکمت سوره مریم بخون از ته دلم میخوام نی نی داربشی عزیزم

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

من البته اگه الان نی نیم مونده بود دی بدنیا میومد  

تو ۶ هفته قلبش وایساد یهو

بعد یه سال حاملگی اونم اینجوری  

اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن  

ان شالله 

به حق حضرت فاطمه مامان بشی

همینطور همه ی خانومای نی نی سایت که دلشون بچه میخواد 

ان شالله هر چه زودتر دامنشون سبز بسه

برای منم دعا کنید هفته ششم هستم امروز لکه بینی دارم فردا باید برم سونو

با دلای مهربونتون برام دعا کنید

آواز خدا همیشه در گوش دل است...کو دل که دهد گوش به آواز خدا
ایشالا به حق فاطمه باردار باشی عزیزم برای منم دعا کن این ماه میخام اقدام کنم