2777
2789
عنوان

داروهای ای وی آف در کلمن

227 بازدید | 18 پست

بچه ها کمک. دارم از استرس میمیرم.داروهای ای وی آف روگرفتم تا آوردم شهرخودم ۵ ساعت طول کشید.گذاشتم توی کلمن. با چند کیسه یخ. به نظرتون خراب نشدن؟؟مقواهاشون خنک نبودن اماخودشون خنک بودن

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه داروهایی میدن؟ نشنیده بودم چقدر هزینه ی آی وی افه الان

سینال آف. پی دی هوموگ. اسم یکی دیگشم نمیتونم بخونم

بله اگه گرم نبوده سالمه ...آوردی خونه بزار تو در یخچال

می‌خوام گریه کنم از استرس.دوز دوم داروهامه. دوشنبه پانکچردارم

عزیزم سایت nobat.ir برو بخش پرسش و پاسخ، پرسیدن سوال پزشکی  اونجا سوالتو بپرس (رایگانه ها، تما ...

سریع جواب میده؟

آروم باش عزیزم استرس رو کیفیت تخمک اثر میزاره وقتی خنک بوده خراب نشده بخدا خیالت راحت باشه ...ذکر یو ...

یعنی همین که خنک باشن کافیه؟ یکیشون ازتوجعبه بازکردم. گذاشتم روی صورتم سرد بود. اما چون توی چند تا پلاستیک پیچونده بودم ترسیدم. مقواهاشون سرد نبودن. پنج تا کیسه یخ هم بودن که کلمن رو کیپ تا کیپ با داروهاپرکرده بودن