2777
2789
عنوان

باورم نمیشه حالا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 33 پست
دگزا متازول مگه مال حساسیت نیست

به نظر من بدون تجویز دکتر امپول چیز نزن من که میترسم

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم عزیز دگزا آمپول حساسیت زایی نیست و خطری برای بدن نداره من نگفتم حتما بزنه گفتم من کرونا داشتم و ...

واقعا اگه حالش بد شد باشه 

شماعلامت چی بود 

چه دارویی میخوردی چند روزه خوب شدی

خوب اگه اون بگیره یعنی منم گرفتم ،اونوقت یا میریم بستری میشیم  یاتوخونه دوتامون میافتیم

کی گفته هر کی بگیره میفته خیلیا مثل سرماخوردگی رد کردن استرس نگیر ک خ بده 

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
واقعا اگه حالش بد شد باشه  شماعلامت چی بود  چه دارویی میخوردی چند روزه خوب شدی

من نفس تنگی داشتم درد قفسه سینه به شدت داشتم. بی حالی داشتم سردرد داشتم. گاهی وقتا حرارت بدنم بالا می‌رفت و گلوم درد میکرد و عطسه قرص مسکن میخوردم تا چند ساعت خوب بدذم ولی باز آخر شب شروع می‌شد یه روز اینو زدم فرداش علامتام کمرنگ شد تا بعد چند روز خداروشکر دفع شد

استارترسرخودنه قرصی بده نه آمپول بزنین فقط ببرش دکتر ایشالاخوب میشه 

درست میگن اگه تا فردا علائم بدتر شد یا اصلا خوب نشد ببرش دکتر

آرزو میکنم آدمی رو پیدا کنید که وسط شلوغی بهتون زنگ بزنه بگه                         کاش بجای این همه آدم، تو اینجا بودی...