2777
2789

تعداد کسایی که میخواستن خبر بدم زیاد بود، تصمیم گرفتم یه تاپیک دیگه بزنم.من ۴ هفته اس که باردارم.پیام داد که میدونستی و چیزی نمیگفتی.منم روحمم خبردار نبود،کلی هم شوکه شدم، گفتم نه بخدا، الان خیلی حس عجیبی دارم،حس میکنم دوربین مخفیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی

مگه نگفته بودی بهشون

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

شاید دوستش ازمایشگاه کار میکنه.

ما با بچه های دوره دبیرستانمون یه گروه داریم

یکی تو ازمایشگاه کار میکنه

هر کی اشنا میره ازمایش میده و حامله هس  میاد تو گروه میگه

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
چقدزشته کارش بهش بگو گلم شاید یکی ی مشکل داره ک نمیخاد بقیه بفهمن

دیگه میگه متاسفانه

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
شاید دوستش ازمایشگاه کار میکنه. ما با بچه های دوره دبیرستانمون یه گروه داریم یکی تو ازمایشگاه کار ...

اره دقیقا، اینا هم از اشنا فهمیدن، اصلا من برای تست زایمان نرفته بودم،برای بررسی ذخایر آهنم بود

بهش بگواگه میدونستم بعدداداشت تودومین نفربودی بهت  خبرعمه شدنت رومیگفتم چون میدونم چقدرخوشحال میشدی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه