2777
2789
عنوان

بیاید ی نظر بدید باشوهر چیکار کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست
منم همه ی سوالام آخرش بی جواب میمونه وآخرش همون آشو همون کاسه...روهم تلنبار میشن

بعضی وقتادلم خیلی ازش پرمیشه بعدالکی باهاش دعوا میکنم خودم میدونم چمه. ولی اون نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اسی من و شوهرم ساعت ها حرف هم میزنیم ولی همیشه آخرش اون میگه آروشا بیخیال سر این موضوع تفاهم نداریم یا من می گم  حوصله ام سر رفت ولش کن .خیلی تلاش نکن حرف بزنین چون حرف زدن هم تاثیر نداره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
انگار خیالش راحت شده ک من ماله اونم و میره بیرون بدونه هیچ فکری برمیگرده

اتفاقا دلش شوهرت مثل منه اما شوهر من کش میده هی یه موضوع ساده گه ۱۰ دقیقه حل مشه میشه دعوای دو سه روز

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اینکه می‌ره بیرون خوبه اتفاقا چون نمی‌خواد اوضاع بدتر شه،ولی خب اینکه جوابی واسه کارش نمیده حرص درار ...

گفتم.ولی بعدا دوباره بی جواب میذاره منو. حاضرم دعوا کنم ولی جواب بگیرم ازش

بعضی وقتادلم خیلی ازش پرمیشه بعدالکی باهاش دعوا میکنم خودم میدونم چمه. ولی اون نه

منم..بشدت باهاش دعوامیکنم درحدمرگ گریه میکنم که نفسم قط میشه ولی باز باهم آشتی میکنیم منم به هدفم نمیرسم😔

کجاش عالیه عزیزمگ ناراحتیام رو هم می مونه

یه سر برو پیش مشاوره برات توضیح میده عزیزم 

منم خیلی رفتم و میدونم بهترین کاره چون شوهرت نمیخواد بدتر جنگ اعصاب درست شه 

اتفاقا دلش شوهرت مثل منه اما شوهر من کش میده هی یه موضوع ساده گه ۱۰ دقیقه حل مشه میشه دعوای دو سه رو ...

خب هر کاری ی دلیلی داره دیگه. مثلا بهش صدبارگفتم زل نزن تو صورت خانم های دیگه.ولی دوباره تکرار میکنه. خب من اینو کجای دلم بذارم خدایی

خب هر کاری ی دلیلی داره دیگه. مثلا بهش صدبارگفتم زل نزن تو صورت خانم های دیگه.ولی دوباره تکرار میکنه ...

خوب بگه باشه و تکرار کنه خوبه دیگه پس نتیجه مبگیری بخوات کاری کنهپبکنه چه با دعواچه بی دعواوپس تو هم نتیجه میگری راه حلی به جز دعوا باید پیشه بگیری اینطور نیست

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خوب بگه باشه و تکرار کنه خوبه دیگه پس نتیجه مبگیری بخوات کاری کنهپبکنه چه با دعواچه بی دعواوپس تو هم ...

راه حل دیگه ای ندارم. کلا مدلش اینجوریه. ومن نمیتونم با این موضوع کنار بیام