2777
2789
عنوان

واسه مادر شوهرم چه عطري بگيرم؟

118 بازدید | 12 پست

سلام بچه هااا

مادر شوهرم گفته برام يه ادكلن بگير سليقت خوبه

چي بگيرم به نظرتون؟

ادكلن خودمو نميخام بگيرم تكراري ميشه(لاليكه مال خودم)

شما چي پيشنهاد ميدين؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ نوعشو دوس داره؟

تلخ

خنک

شیرین 

ورسوز خوبه ولی ملایمه

لجند عالیه شیرینه

کالکشن هم شیرین و عالیه

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
چ نوعشو دوس داره؟ تلخ خنک شیرین  ورسوز خوبه ولی ملایمه لجند عالیه شیرینه کالکشن هم شیرین ...

من برا شوهرم يه ادكلن رنجر گرفتم بوش خنكه و بوي چوب ميده از بوي اون خوشش اومده حالا نميدونم بازم اون مدل دوس داره يا نه

مرسي عزيزم❤️

مادرشوهرت از سیاسته هندونه زیر بغل زدن استفاده کرده که یه ادکلن مفت بیوفته تو این گرونی😂😂😂😂یه کوفتی بخر که خوشبو نباشه وگرنه تا تموم شه باز زرتی میگه عروس خلم(شوخی میکنما ناراحت نشی)بیا یه ادکلن دیگه بخر قبلی خیلی خوب بود دمت گرم😂😂

من برا شوهرم يه ادكلن رنجر گرفتم بوش خنكه و بوي چوب ميده از بوي اون خوشش اومده حالا نميدونم بازم اون ...

عطر سیگار و مرهم خنکه

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^